10.04.2012. / 17:34

Autor: Nacional.hr

Ispravak netočnog navoda ostaje

Šprem je naglasio kako će se još konzultirati oko povreda poslovnika te bi želio omogućiti pravo na repliku i članovima Vlade

Boris ŠpremBoris ŠpremIako je predsjednik Sabora Boris Šprem najavio drastične promjene u poslovniku Sabora među kojima je bila i ukidanje instituta ispravka netočnog navoda, to se neće dogoditi.

Kako piše Večernji list, vladajuća koalicija nije se uspjela dogovoriti s oporbom oko izmjena poslovnika jer HDZ smatra kako bi ukidanje ispravka bio korak unatrag u demokraciji.

Šprem je naglasio kako će se još konzultirati oko povreda poslovnika te bi želio omogućiti pravo na repliku i članovima Vlade.

Kako bi se postigao konsenzus oko svih izmjena, one će proći kroz dva čitanja, a Šprem i dalje ostaje pri stavu kako bi trebalo onemogućiti zlouporabu ispravka netočnog navoda.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.04.12. 18:44

Najbezveznija ustanova u republici Hrvatskoj=hrvatski sabor. Tvornica umirovljenika s privilegijom, to je jedino sto je HR Sabor uspio korino napraviti u zadnjih 50 godina.
vecina zastupnika ne zivi u izbornoj jedinici koju predstavljaju. Oni koje su prije zivjeli, jednom kada postanu saborski zastupnici rijetko se vracaju natrag u svoju jedinicu.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.04.12. 18:45

saborski zastupnici nikada nisu dali niti jednu korisnu uputu vladi. Dok je Zoki bio u opoziciji nije se ni trudio nesto korisno naputiti vladu, jer nedaj boze da se ista hrvatskoj dobra dogodi dok je on u opoziciji. jacina nesreca je zokijeva sreca i obrnuto. Za bokotiranje jacine vlade zoki i kompa su skupljali dvije place mladih lijecnika.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.04.12. 18:46

Damir Kajin, je rekao da si u saboru stupido ako ne varas drzavu i narod koji predstavljas...sabornici se oko toga nisu uzbudili...


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.04.12. 18:49

ante dapic, ivo sanader, ivic pasalic, branimir glavas, anto kovacevic, ljubo cesic, ljiljana vokic, mitomir zuzul, durda adlesic, zlatko kramaric, drago krpina, miroslav rozic, relja basic, drazen (nado)Budisa su sve dicni sabornici, koji su u sabor usli bez pameti preko stranackih lista i danas su saborski umirovljenici s privilegijama.

svi su se oni znali protiv necega buniti, samo nista nisu znali raditi, nista korisno napraviti, nista o svijetu 21 stoljeca nisu razumijeli.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.04.12. 18:51

sabor je postao tako glupava institucija da vecina zastupnika i ne ide na sjednice, niti znaju za sto glasaju kada glasaju.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 10.04.12. 21:12

HA HA HA HA pazite isti dogadaj kako je opisan u drugom glasilu:

http://danas.net.hr/hrvatska/saborski-zastupnici-si-produzili-blagdane-tjedan-dana

danasnji sabor je toliko sjeban da cini vise stete nego koristi.


registracija
26/2/12

okvardz, 11.04.12. 07:23

DA LI SU ZASLUŽILI SVOJE PLAĆE.JELI IH IMA PREVIŠE.NAJVJEROJATNIJE IH IMA PREVIŠE U KOKOŠINJCU.NERADE NIŠTA,I AKO RADE KRIVO PREPISUJU ZAKONE DRUGIH UREĐENIH DRŽAVA.KAKVA KORIST OD OVAKVOGA SABORA.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika