11.04.2012. / 12:27

Autor: Ela Radić

Nova ljubav na showbusiness sceni

Kanye ljubi Kim

Reper je u pjesmi priznao da je već neko vrijeme zaljubljen u Kim

Kim i Kanye bježali su od paparazza nakon zajedničkog izlaskaKim i Kanye bježali su od paparazza nakon zajedničkog izlaskaAko se može vjerovati američkim medijima, novi par na svjetskoj showbusiness sceni su starleta Kim Kardashian i reper Kanye West. Iako je 31-godišnja Kim u nedavnom intervjuu za britansko izdanje magazina Cosmopolitan izjavila kako je slobodna te kako nakon kraha braka s košarkašem Krisom Humphriesom još nije spremna za novu vezu, očito je promijenila mišljenje.

Ta zvijezda reality showa, koja se usput rečeno još bori kako bez puno posljedica okončati 72 dana dug brak s Krisom, svoje je višegodišnje prijateljstvo s 34-godišnjim Kanyeom, poznatim po hitovima "Gold Digger", "Stronger" i uspješnom suradnjom s kolegom Jay-Z-jem na aktualnom zajedničkom albumu "Watch the Throne", digla na novu razinu te s njim, piše američki People, započela romantičnu vezu.

"Kim i Kanye su zajedno", tvrdi za People neimenovani izvor i otkriva kako par još uvijek tu vezu ne smatra ozbiljnom već pušta da vidi kako će se veza razvijati. Kim Kardashian i Kanye West se godinama druže, Kanye je čak i gostovao u njenom reality showu "Keeping Up With the Kardashians" koji se prikazuje na E! kanalu, no ako je vjerovati spomenutom izvoru za People, htjeli su vidjeti je li da međusobna privlačnost koju osjećaju nešto iz čega se može izroditi prava, ozbiljna veza. Uostalom, Kanye već neko vrijeme gaji osjećaje prema Kim barem sudeći prema stihovima koje joj je posvetio u svojoj novoj pjesmi "Theraflu": "Zaljubio sam se u Kim... negdje u isto vrijeme kad se ona zaljubila u njega... To je u redu, curice, čini što moraš... Srećom, nisam trebao reći Jayu da ga izbaci iz ekipe...(tu se Kanye referira na repera i prijatelja Jay-Z-ja koji je jedan od vlasnika NBA kluba New Jersey Nets, za koje Kris Humphries igra). Novopečeni par se ne krije od novinara - zajedno su bili na premijeri filma "Igre gladi" u New Yorku a viđeni su i na zajedničkom ručku dan poslije premijere, u njujorškom restoranu Serafina. Na ručku su im se pridružili neki prijatelji a svjedoci su ispričali za People kako je sam ručak izgledao prilično prijateljski no na izlazu iz restorana je postalo jasno kako među Kim i Kanyeom ima nečeg više:

"Kanye joj je pomogao odjenuti jaknu i prisno joj je namjestio ovratnik. Čak je i jedan od Kiminih prijatelja glasno rekao - Joj tako ste slatki!". Prije Kim, Kanye je bio u vezi s manekenkom Amber Rose a Kim je pak, osim s Krisom, bila u vezi sa sportašem Reggiejem Bushom te s Ray-J-om, bratom pjevačice Brandy, koji je nakon nje bio u vezi s Whitney Houston. Kim i Ray-J snimili su i seks video koji je, uostalom, i proslavio Kim.

Vezane vijesti

Krunoslav Jurčić i Jose Mourinho u zagrljaju

Krunoslav Jurčić i Jose Mourinho u zagrljaju

U medijima su se pojavile fotografije Krunoslava Jurčića kako grli Josea Mourinha. S obzirom na to da su odmah krenuli i zlokobni komentari, trener… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika