22.04.2012. / 17:09

Autor: Hina

Mirela Holy

Prijete mi zbog zakona o otpadu

"Mi smo tako nešto i očekivali s obzirom da novim zakonom o otpadu zadiremo u određene interesne sfere različitih lobija, pa će procjena pokazati radi li se o utemeljenim prijetnjama ili su to više nervozni i psihički nestabilni pojedinci", rekla je ministrica Holy

Ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy danas je novinarima na Plitvicama potvrdila da je primila prijetnje otkako je najavila promjene u sustavu zbrinjavanju otpada.

Tražili smo od MUP-a sigurnosnu provjeru, rekla je ministrica Holy odgovarajući na pitanja novinara u vezi s njenom jučerašnjom izjavom za Dnevnik.hr kako ima "bijesnih pojedinaca" koji prijete telefonom i pokušavaju doći do nje.

"Mi smo tako nešto i očekivali s obzirom da novim zakonom o otpadu zadiremo u određene interesne sfere različitih lobija, pa će procjena pokazati radi li se o utemeljenim prijetnjama ili su to više nervozni i psihički nestabilni pojedinci", rekla je ministrica Holy novinarima koji su danas na Plitvicama pratili njen radni sastanak s udrugama za zaštitu okoliša i prirode.

Ministrica Holy jučer je u razgovoru za Dnevnik.hr među ostalim rekla da "ima dosta bijesnih pojedinaca među građanima koji su revoltirani time što mi 'ulazimo u njihove domove'". "Zovu, prijete telefonom i pokušavaju doći do mene. Zbog toga smo na to upozorili i policiju a vjerojatno će se situacija dodatno zakomplicirati kako ćemo ići s izmjenama pravilnika koji se tiču posebnih kategorija otpada jer tu postoje indicije da se događaju određene kriminalne radnje. I naravno da ćemo ugroziti i financijske interese određenih skupina. To sigurno neće proći bezbolno', kazala je ministrica Holy u jučerašnjem razgovoru za Dnevnik.hr.

Vezane vijesti

'Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti'

'Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti'

"Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti! Da, doslovce takvu poruku dobila sam u pismu čim sam najavila da krećem u radikalne promjene… Više

Komentari

registracija
22/4/12

nesolipamet, 22.04.12. 17:28

Ne dozvoli ministrice da te maafija ucijenjuje. Je'l HR pravna država? Imamo li policiju?Pravosuđe? Ak' ne sredite mafiju....smatraćemo i vas kao i ADZe mafiju.


registracija
24/3/10

bagsy, 22.04.12. 18:48

Pa ne misli valjda da će se pripuz i ekipa samo tako odreći više stotina milja kuna godišnje,ali držim joj palčeve.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 22.04.12. 19:54

Smece je dorbar Bisnis i zato je Hratska puna Smeca.....koje treba ocistiti....


registracija
27/8/09

Lujo1, 22.04.12. 22:12

Je, ova draga, pametna i simpatična osoba ima "muda"!
Samo tak ministrice kad bajić nema muda (ili ipak ima kad tak dobro surađuje s mafijom?).


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika