10.05.2012. / 19:47

Autor: Hina

I kladioničari 'digli' ruke od Grčke

Britanski kladioničari priopćili su u četvrtak da su prekinuli klađenje o izlasku Grčke iz eurozone, ne želeći preuzeti rizik za mogućnost koja se čini sve vjerojatnija.

I kladioničari su 'digli' ruke od GrčkeI kladioničari su 'digli' ruke od GrčkeBritanski kladioničari priopćili su u četvrtak da su prekinuli klađenje o izlasku Grčke iz eurozone, ne želeći preuzeti rizik za mogućnost koja se čini sve vjerojatnija.

Opravdavajući se "nastavkom nesigurnosti glede Grčke", kuća Landbrokes rekla je u kratkom priopćenju da je "prekinula klađenje o svim pitanjima u vezi s povlačenjem" te zemlje iz eurozone.

U času kad je u četvrtak ujutro prekinuto klađenje, zadnji koeficijent na izlazak Grčke iz eurozone bio je 1,3.

To znači da igrač koji uloži 10 funta dobiva, ako pogodi, trećinu te svote plus ulog. Landbrokes dakle nije zainteresiran za primanje novih uloga jer smatra da je događaj gotovo siguran.

Ta kladioničarska kuća napominje da će isplatiti oklade primljene do prekida klađenja.

Konkurentska kuća William Hill donijela je sličnu odluku, prekinuvši klađenje u vezi s prvom zemljom koja će izaći iz eurozone. S koeficijentom 1,4 Grčka je daleko najveći favorit među igračima, priopćila je ta kuća.

William Hill je odlučio "povući se" iz ovakva klađenja "sve dok se stanje malo ne smiri", rekao je njegov glasnogovornik u priopćenju.

Ta kuća više ne prima oklade ni na pitanje "hoće li euro postojati 31. prosinca 2015?". Zadnji koeficijent na odgovor "da" bio je 1,5.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 10.05.12. 22:19

Ako su pametni, grci ne samo da će izaći iz eurozone, nego i iz EU. reforma.forumhr.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika