14.05.2012. / 17:47

Autor: Hina

Karamarko: kampanja je postala prljava

"Dok sam ja stvarao HDZ 1989. godine kao mladi čovjek koji je bio bez putovnice u tom momentu kao takozvani kleronacionalist, neki od tih koji to prigovaraju su plaćali partijsku članarinu i pisali pisma podrške Ivici Račanu", istaknuo je

Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je danas u Virovitici prije predstavljanja svojeg programa stranačkim kolegama da je kampanja za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice postala prljava i da ljudi svašta pričaju, izmišljaju i insinuiraju, ali on na to ne reagira i "svima njima će se to vratiti kao bumerang".

Ne želi me nitko, a ja najpopularniji

"Ja sam medijski promoviran u favorita i naravno da je logično da postanem meta ne samo svojih protukandidata, nego i nekih centara lijeve orijentacije koji nisu nikako zainteresirani da se stranka konsolidira, i oni bi htjeli da stranka uvijek ostane ovakva, a ako ostane ovakva, onda će uvijek biti pogodna da je se pobijedi. Ja nudim promjene koje će stranku dignuti i ja sam najmanje poželjan kandidat, to je sigurno", istaknuo je Tomislav Karamarko.

Ja kleronacionalist, oni partijski kadrovi

Poručio je da će nakon izbora pružiti ruku pomirenja svima bez obzira na sve i bez obzira na to što čita i sluša grozne stvari od kolega koji dovode u pitanje njegovu pripadnost Hrvatskoj demokratskoj zajednici. "Dok sam ja stvarao HDZ 1989. godine kao mladi čovjek koji je bio bez putovnice u tom momentu kao takozvani kleronacionalist, neki od tih koji to prigovaraju su plaćali partijsku članarinu i pisali pisma podrške Ivici Račanu", istaknuo je.

Živ sam čovjek, ne bih bio na zidu

Na pitanje o tome tko je tražio da se iz prostorija stranačkih podružnica poskidaju slike Jadranke Kosor, Karamarko je odgovorio da to nitko nije tražio. "Odbijam takve insinuacije. Svi gradski ili županijski odbori imaju slike u svojim prostorijama koje žele. To doista nije moj stil. Ono što ja mogu reći, kad postanem predsjednik stranke, da nikada ne bih dopustio da se moje slike vješaju po zidovima jer ne vidim razlog za to. Živ sam čovjek. Treba čovjek zaslužiti da dođe na taj zid i mislim da je u ovom momentu jedino slika dr. Tuđmana zaslužila da bude na zidu svih stranačkih prostorija", naglasio je.

Rekao je da s posebnim zadovoljstvom dolazi u Virovitičko-podravsku organizaciju HDZ-a, koja je javno poduprla Jadranku Kosor. "Diskutirat ću i razgovarati s ljudima. Pokušat ću ih uvjeriti da sam ja najbolji kandidat, ali poštujem volju svakog pojedinca. Ovo je prvi put u stranačkoj povijesti, mislim na zadnjih deset godina, da su izbori demokratski. Mnoštvo organizacija se opredijelilo za mene i mislim da ne bi bilo dobro da su svi za mene", dodao je.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
6/4/12

elem, 14.05.12. 19:05

Karamarkova komparacija:

Lijep, ljepši, vid mene


registracija
5/1/07

james, 14.05.12. 20:28

Onda lijepo prekini kampanju, pa više ne će biti prljava


registracija
29/4/09

florenz, 14.05.12. 21:36

Kakva stranka - takva kampanja. Ne vodi se uzalud sudski postupak i protiv dijela bivših čelnika i protiv same stranke. A s posljedicama njihove vladavine živjet ćemo teško još godinama. Pa i sadašnji pad standarda je rezultat njihove vladavine. Porastom cijena plaćamo njihovo megalomansko zaduživanje i besramne krađe sredstava iz državnih firmi.


registracija
23/2/12

cakovecmoj, 15.05.12. 16:03

Obavještajno-medijsko-političko podzemlje u Hrvatskoj i van Hrvatske ima svog favorita za novog predsjednika HDZ-a u osobi Tomislava Karamarka, koji je vodio dva puta Mesićevu predsjedničku, bio Manolićev učenik i koji je progonio i uhitio Antu Gotovinu. Mislim da će taj sabor HDZ-a trebat čuvat vojska jer s Karamarkom u igri svašta se još tamo može dogoditi. Neki delegati već sada se boje za vlastiti život...


registracija
2/4/12

ivanka78, 15.05.12. 16:13

Karamarkova svaka izjava je kontradiktorna. Priča kako je on demokršćanin,a rastavio se.Predstavlja se kao sljedbenik Franje Tuđmana,a bio je šef stožera Stipe Mesića.Poziva se na velikog domoljuba,a upravo je Karamarko odgovoran,predajom audio verzije brijunskih transkripata što je herojska akcija oslobođenja Oluja od strane Haaga proglašena udruženim zločinačkim pothvatom.To su sve razlozi zašto ga izaslanici neće izabrati za Predsjednika HDZ-a.


registracija
27/3/12

Opar, 15.05.12. 16:33

Karamarko se služi Tuđmanom za dobivanje političkih poena.Kako to da je bio najbliži suradnik i osobni prijatelj najvećeg mrzitelja Tuđmana,Mesića,kada je toliki ljuubitelj prvoh hrvatskog predsjednika.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika