20.05.2012. / 23:29

Autor: Hina

Kosor, čeznutljivo

Rado bi i dalje vodila HDZ...

"Rado bih da sam ja u drugom krugu i rado bih nastavila ovaj posao", rekla je Kosor novinarima dodavši da joj je žao što većina izaslanika nije prepoznala sve što je učinila za stranku u najtežim uvjetima nakon odlaska Ive Sanadera i dovršetka pregovora s EU

Foto: Mateja VrčkovićFoto: Mateja VrčkovićKandidatkinja za predsjednicu HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je večeras nakon objave službenih rezultata prvog kruga izbora za predsjednika stranke kako joj je žao što nije ušla u drugi krug, a svojim je biračima poručila da u drugom krugu glasuju po savjesti, ne slušajući ničije upute.

"Rado bih da sam ja u drugom krugu i rado bih nastavila ovaj posao", rekla je Kosor novinarima dodavši da joj je žao što većina izaslanika nije prepoznala sve što je učinila za stranku u najtežim uvjetima nakon odlaska Ive Sanadera i dovršetka pregovora s EU.

"Što se tiče drugog kruga, moja poruka svima koji su me podržali u prvom krugu je da glasuju po svojoj savjesti. Ne prema uputama kojih je na žalost bilo puno kao i dirigiranog glasovanja", istaknula je Kosor.

Pozvala je izaslanike da po savjesti glasuju između dvojice preostalih kandidata za onoga za kojeg misle da će biti bolji predsjednik HDZ-a.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 21.05.12. 07:43

hahahahahahhahhahhaahha. A sada akcija: Nemaš funkciju, vrati stan.


registracija
26/11/09

CH2710, 21.05.12. 09:47

Kosorica je sve drugo samo ne dobra predsjednica bilo stranke bilo Vlade... ali bi mi ipak bilo draže da je pobjedila ona umjesto Karamarka... jer će nakon Sandera ovaj dokosuriti državu do kraja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika