17.06.2012. / 18:45

Autor: Hina

EURO -

Barcelona snima Mandžukića

Prema tvrdnjama španjolskih novinara Barcelona će na sutrašnju utakmicu Hrvatska - Španjolska u Gdanjsk poslati posebnog skauta kako bi snimao napadača hrvatske vrste Maria Mandžukića.

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Prema tvrdnjama španjolskih novinara Barcelona će na sutrašnju utakmicu Hrvatska - Španjolska u Gdanjsk poslati posebnog skauta kako bi snimao napadača hrvatske vrste Maria Mandžukića.

Novi trener katalonskog velikana Tito Vilanova potvrdio je kako će Barcelona ovoga ljeta kupiti jednog braniča, jednog stopera i jednog napadača, a čini se kako je upravo Mandžukić jedna od njegovih potencijalnih meta.

Mandžukić je odličnim igrama na EURU i s tri postignuta gola privukao pažnju velikih klubova, a za njegove usluge zainteresirani su i Liverpool, Juventus, te Fiorentina. Navodno ga želi i moskovski Lokomotiv, novi klub Slavena Bilića.

Mandžukić je još uvijek član njemačkog bundesligaša Wolfsburga, međutim nakon što su propali pregovori oko novog ugovora, Felix Magath je najavio njegovu prodaju. Ukoliko Wolfsburg nešto želi zaraditi, morat će prodati Mandžukića ovoga ljeta.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika