18.06.2012. / 13:07

Autor: Totalsport

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- U jednoj utakmici se svašta može dogoditi i treba biti oprezan. Pogotovo protiv tako dobrog suparnika kao što je Hrvatska - rekao je Torres

Fernando Torres (Reuters)Fernando Torres (Reuters)- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije" Fernando Torres.

- Znamo koje su kvalitete hrvatske reprezentacije i kako trebamo pristupiti toj utakmici. Mislimo da možemo odigrati našu igru i pobijediti, ali poštujemo hrvatsku reprezentaciju - izjavio je Chelseajev napadač.

Prokomentirao je kratko i neočekivan rasplet u skupini A, u kojoj je Rusija imala najbolje izglede za plasman u četvrtfinale uoči 3. kola, a na kraju je ispala nakon poraza od Grčke 1-0.

- Na primjeru Rusije se najbolje moglo vidjeti kako vas samo jedan primljeni gol može eliminirati s prvenstva. To nam je dodatni poziv na oprez. U jednoj utakmici se svašta može dogoditi i treba biti oprezan. Pogotovo protiv tako dobrog suparnika kao što je Hrvatska - rekao je Torres.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika