20.06.2012. / 13:37

Autor: Hina

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

"U šest mjeseci svog rada nisu napravili ništa korisnoga za ovaj narod: dapače, kroz neke poteze su narod iziritirali", rekao je Karamarko novinarima u Hrvatskom saboru

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod, reagirajući tako na izjavu premijera Zorana Milanovića da ga nedavna ocjena čelnika HDZ-a o tome da je ova vlast nenarodna, podsjeća na vremena iz 1945. i 1946.

"U šest mjeseci svog rada nisu napravili ništa korisnoga za ovaj narod: dapače, kroz neke poteze su narod iziritirali", rekao je Karamarko novinarima u Hrvatskom saboru poručivši vladajućima kako misli da, ako ih njegova izjava podsjeća na ta vremena, oni najbolje razumiju terminologiju tog vremena.

Na pitanje može li reći makar i u figurativnom smislu da je vlast koju su izabrali hrvatski građani nenarodna Karamarko je odgovorio, kako je to moguće reći u figurativnom smislu "pogotovo kad se vidi da idu lagano k prevari tog istog naroda koji ih je izabrao".

Ništa nisu napravili što bi ukazivalo da izlazimo iz krize u kojoj se nalazimo, poručio je Karamarko.

Vezane vijesti

Dogovor oko međunarodne pomoći koči koalicijski sporazum u Grčkoj

Dogovor oko međunarodne pomoći koči koalicijski sporazum u Grčkoj

Grčki politički čelnici tek trebaju pronaći zajedničko stajalište o nepopularnom programu međunarodne pomoći i koalicijski sporazum možda neće biti… Više

Komentari

registracija
23/1/12

miki2, 20.06.12. 13:48

Pa napravi ti nešto za narod, daj se objesi!


registracija
26/12/06

capica, 20.06.12. 14:16

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod.................


Tvoja stranka je napravila nešto za narod: dovela ga pred ponor. Zato: tiho!!!


registracija
5/5/10

katlin, 20.06.12. 14:46

U 16 godina HDZ vlast nije napravila ništa za narod. Prava se stranka javila da popuje drugima.


registracija
25/6/09

zabica, 20.06.12. 15:00

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod....

Zaista...Da je SUPERMAN ili dragi BOG naslijedio vlast HDZ-a treba godina ili dvije da ''pronadu izlaz iz labirinta ''kreiran'' VASOM SPOSOBNOSCU gospodo...ocekujete rezultate u sest mjeseci ?
SRAM VAS BILO.....
"pogotovo kad se vidi da idu lagano k prevari tog istog naroda koji ih je izabrao"- PREVARI O CEMU PRICATE PA TO JE VASA SPOSOBNOST...NE POSTOJE BOLJIH- krade ...pljacke..prodaje--preprodaje..otimanje....kriminal..pa stvorili ste svjetski rekord PREVARA...SDP treba 18 godina da stekne Vase iskustvo...ma cak ni onda nebi stekli Vasu sposobnost.

''Ništa nisu napravili što bi ukazivalo da izlazimo iz krize u kojoj se nalazimo'' - KREIRANA OD VAS GOSPODINE HDZ...sa cime da naprave bilo kakove promjene....nema magije,zaduzili i pokrali ste drzavu...spustili je na prosjacki stap i sada SDP treba u sest mjeseci pokreniti SVE...gdje su pare ?

Gospodin sa sest kaputa i kapa gledala sam Vas do nedavno gdje ''virite '' Kosorici iz depa...cestitate ...i plesete njen valc....nijednom Vas nisam cula da ste se protuslovili NJENOJ POLITICI ILI EKONOMSKIM PLANOVIMA......SRAMOTA.
Predlazem ostavite ''POLITIKU" i pomozite da se Hrvatska oporavi od traume koju je dozivila za vrjeme HDZ-ove TRAGEDIJE.....Mogli smo biti mala Svicarska.....da je bilo POSTENOG POLITICKOG ''''''VITRA"''''


registracija
28/4/10

Zvonko, 20.06.12. 15:24

Samo iz današnje razmjene streljiva oporbe i vlasti otvoreno je 100 radnih mjesta! Ovakvim tempom Hrvatska će se riješiti krize i nezaposlenosti prije ponovnog sudara Mlječne staze i patuljastog Strijelca!


registracija
9/5/10

lolobrigita, 20.06.12. 16:18

Točno je da ova vlast nema pojma,ali HDZ je zadnji koji to treba komentirati.Je li oni misle da mi ne znamo tko nas je doveo do ovog stadija?Da smo već zaboravili?Upropastili nas,opljačkali,do nosa zadužili i sad "gle ovi još ništa nisu napravili".
Ali važno je pljucati po Titu,antifašizmu i usput ljubiti,najvećega kriminalca među hadezejcima, Tuđmana.


registracija
6/4/12

elem, 20.06.12. 16:24

U svakom slučaju bar su napravili manje štete od ovih kriminalaca koji sada prodaju maglu. Za mjesec-dva će sigurno reći da smo dok je HDZ bio na vlasti živjeli u raskoši, samo smo mi nardo koji to brzo zaboravio. Koji licemjerni kreten.


registracija
16/6/10

nosonja, 20.06.12. 16:38

Zvonko,quite right!


registracija
23/1/07

boltek, 20.06.12. 16:49

To misli zato kaj ne hapse sve koji su glasali protiv njega.


registracija
12/1/11

siziff, 20.06.12. 20:32

Nezna se koji su bolji i vjerodostojniji u ekonomskoj, političkoj, društvenoj, RODOLJUBNOJ i svakoj inoj orijentaciji.

Hrvatska stoka može mirno blejkajkati i brstiti svoja primanja; mirovinice, nezaslužene plačice ....itd, bez ikakvoga straha za skoru budučnost, koja samo šta nije, a biti će bajna, sudeći po jakoj grmljavini i crnim oblacima koji nagovještaju strahovito nevrijeme.
Kada se sastavi nebo i zemlja u svopčem potopu, već će se naći netko od istih, da ovčicama ukaže na krivce i da povede premile i drage ovčice i ostalu nadobudnu priglupu stoku u još veće sranje.

Do tada imate svojih pet minuta za slavljenje; PRAVIH


registracija
7/7/11

gadovi, 20.06.12. 22:11

Hajde Karamarko samo naprijed.
Pokaži svima da su HDZ-ovci doista patološki lažljivci i teški mentalni bolesnici.
U tebi su pronašli pravu osobu koja ih može predstavljati.


registracija
29/4/09

florenz, 21.06.12. 07:09

To je zato što ste kao satranka dva mandata radili samo za sebe kao zločinačka organizacija pa građani moraju vraćati kredite kojima ste zadužili Hrvatsku.i nikako da vratite pokradene pare. Uostalom, kako je moguće u 200 dana ispraviti ono što ste radili naopako kroz devet godina?


registracija
11/1/10

fluid, 21.06.12. 08:09

Količina bezobrazluka da se uopće imaju karaktera pojaviti u javnosti i komentirati bilo šta u svezi stanja u Hrvatskoj,govori od kakvoga govnarskog materijala su sazidani ovi HDZ-ovi kadrovi. Zaista treba biti govno od čovjeka i smoći snage izgovarati bilo kakve poruke tipa "pokrali,prevarili,nenarodni" i tome slično.Ne mogu vjerovati da sam odrastao u istom okruženju sa svim ovim protuhama na hrvatskoj političkoj sceni,bilo koje provijencije i stranačke pripadnosti ! Osjećam se i izdanim i prodanim,i pokradenim i nesretnim.Osjećam neograničenu tugu što sam sudjelovao u uništenju budućnosti svojoj djeci.Što sam pomogao ustoličenju svih ovih gadova i političkih gnjida, na prijestolje hrvatskih vlasti.Žalim za nepovratnom situacijom da ponajprije obračunamo sa svim hrvatskim govnima prije srpskih.Nije bilo lustracije,i neće je nikada biti,no lustracija je bila moguća sistemom neposrednih likvidacija svega što nije valjalo u Hrvatskoj.Muči me samo što bi u svakom selu trebalo pobiti barem po 20 osoba-slugana sustavu a,u stvari onih koji su izdavali svojega brata,susjeda.I to za male privilegijice tipa,posjedovanja pištolja ili lovačkog oružja.Ili pak da bi preko reda napravili osobne karte u usranom MUP-u.Od tih malih pa do glavonja koji su pokrali i još uvijek uništavaju Hrvatsku uzduž i poprijeko.Jadni narode Hrvatske,pred nama je tek najteža zadaća u povijesti Hrvatske.Odgojiti generaciju bitno različitu od ovoga smeća što se nakotilo kroz generacije.Borci?Možda i jesmo borci ali se danas može itekako pitati,za koje i kakve interese!?Gdje je nestao čovjek,pita Bare i nema pravoga odgovora.Hrvatski čovjek je ispao na tračnicama hrvatskog bespuća ,umišljen kako ima oreolu kršćanske svetosti.Ništa od toga.Karamarko i svi Karamarkani unazad stoljeća u Hrvatskoj su eksplicintni dokaz promašene nacije.Nema ispravne nacije bez morala,karaktera i ljudskih vrijednosti.Samo smrad i smeće.Ma šta god tko o sebi,na ovim prostorima ,mislio.Niti samokritičnosti niti ogledala.Hodajmo uzdignute glave po bijelome svijetu i glumimo čovječnost i nadarenost.Bez temelja onoga što čovjeka čini čovjekom,hrvatski čovjek je samo odraz u ogledalu.Odraz bijede duha i karaktera.Čista antimaterija na pozornici stvarnosti.


registracija
15/6/12

alians, 23.06.12. 10:51

fluid
svaki put kad vidim Vase ime-znam da cu procitati
nesto paznje vrijedno
prosto receno koncept nam je dosta slican-
jedino sto Vam mogu reci-nista Vi niste mogli uciniti
pokusala sam samo rijecima ukazati kuda nas ovi vode-ubistvo one djevojcice mislim da je bila 12 godina,
Mercep i Pakracka Poljana, omasovljavanje policije-
jedini uvjet-nacionalna pripadnost-skola nikakva
nekoliko sati obuke- to su bila samo normalna pitanja gradanina koji placa porez i po zakonu ima pravo neke stvari da pita......e samo da znate kako sam "demokratski prosla. A to sto pominjete borci, nema dugo sam i sama polemisala pa me pocese ispravljati-branitelji, svaka cast braniteljima, ali osobno mislim da je mnogo veci broj boraca u Hrvatskoj koji su se borili za njima dobro znane ciljeve....niko i nista nije bilo sveto.....
I eto tako nam "domoljubi iskomplikovase situaciju
da je sve tajne svjetske sluzbe nebi mogle rijesiti a kamoli Kukuriku koalicija.....oni se samo mogu vrtiti u krug....i kao sto rekoste na kraju odraz u ogledalu....to je stvarno najbolja nasa definicija....Svaka cast


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika