Objavljeno u Nacionalu br. 443, 2004-05-11

Autor: Tonko Vulić

Puris Pazin je na tržište izbacio novu delikatesu - pureći mesni sir, prvi mesni sir od purećeg mesa na hrvatskom tržištuPuris Pazin je na tržište izbacio novu delikatesu - pureći mesni sir, prvi mesni sir od purećeg mesa na hrvatskom tržištuPuris Pazin je na tržište izbacio novu delikatesu – , prvi mesni sir od purećeg mesa na hrvatskom tržištu. je proizveden od kvalitetnog purećeg mesa te začinjen po posebnoj recepturi. Meso se puni u kalupe tako da izgledom podsjeća na sir pa je otuda i dobio ime mesni sir. Pakiran je u termoskupljajućoj foliji, dostupan je u pakiranju od oko 1 kg, a rok trajanja je 20 dana. Mesni sir je delikatesa koja potječe iz Austrije, Švicarske i Njemačke, a poznatiji je pod imenom Leberkase. Može se jesti odmah, bez pripreme, izrezan na ploške debljine 1 cm uz kruh, hren, senf ili druge priloge. Moguće ga je i pohati, pržiti te servirati uz kuhani krumpir ili kiseli kupus.
Cijena: 28,99 kn
Adresa: maloprodajne trgovine

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika