Objavljeno u Nacionalu br. 346, 2002-07-03

Autor: Nacionalova redakcija

LONDON

GRADONAČELNIK ISTUKAO ZARUČNICU?

Ken LivingstoneKen LivingstoneKontroverzni ljevičarski gradonačelnik Londona Ken Livingstone našao se u središtu velikog skandala nakon što ga je konzervativni londonski dnevnik Evening Standard optužio da je pijan na ulici istukao svoju trudnu zaručnicu, a potom i novinara tog lista koji je završio u bolnici. Sve se to dogodilo navodno 18. svibnja na ulici ispred zgrade u zapadnom Londonu, gdje je sestra Livingstoneove zaručnice slavila rođendan. Na proslavi je navodno 57-godišnji Livingstone dosta popio, počeo se svađati sa svojom 34-godišnjom zaručnicom Emmom Beal, predbacujući joj što puši iako je trudna pa su zbog svađe napustili zabavu. Robin Hedges, novinar Evening Standarda, koji je također prisustvovao zabavi, tvrdi da je Livingstone tada nekoliko puta udario zaručnicu, a kad je on priskočio da je zaštiti, njega je tako istukao da je morao zatražiti pomoć u bolnici.
Livingstone sve to niječe. On tvrdi da nije bio pijan, ali priznaje da je bio ljut na svoju zaručnicu što puši. Dok su odlazili sa zabave, dojurio je do njih novinar koji je počeo ispitivati Livingstonea je li istina što je čuo, da je tukao svoju zaručnicu, što je Livingstone zanijekao. Po njegovim riječima, novinar ga je tada napao i srušio na pločnik pa se morao obraniti. Livingstoneova zaručnica potvrđuje njegove riječi, a potvrđuju ih i neki drugi ljudi prisutni na zabavi.

Vezane vijesti

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Ušminkani vodoskoci u nekadašnjem carstvu sitnih dilera

Prošloga tjedna u Londonu je za javnost otvoren Granary Square, jedan od najvećih urbanih javnih prostora tog tipa u Europi koji će veličinom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika