Objavljeno u Nacionalu br. 382, 2003-03-12

Autor: Nacionalova redakcija

IZBORI U RUJNU

Za SDP i HSS pogodnija jesen

Premda su donedavno čelnici SDP-a i HSS-a najavljivali parlamentarne izbore za početak 2004., nakon prošlotjednih susreta stranačkih vodstava izgleda da će se na birališta izići možda već početkom rujna. Stratezi socijaldemokratske partije i seljačke stranke procijenili su kako većina argumenata govori u prilog održavanju izbora u ranu jesen, odmah po okončanju turističke sezone.
Osim što će stanovništvo biti zadovoljnije zbog ljetnog deviznog priljeva i boljih ekonomskih pokazatelja te dovršetka većeg dijela autoceste između Zagreba i Dalmacije, u SDP-u i HSS-u zaključili su da je tijekom kolovoza i turističke špice teško organizirati veće predizborne mitinge. Kako će uslijed dovršetka infrastrukturnih projekata njihovi državni dužnosnici često biti u medijima, očito je kako bi – drže u vladajućim strankama – novi izborni termin najviše pogodio HDZ.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika