Objavljeno u Nacionalu br. 388, 2003-04-22

Autor: Nacionalova redakcija

POLITIKA I MEDIJI

I stranke imaju kandidate za Vijeće HRT-a

Ministar kulture Antun VujićMinistar kulture Antun VujićSaborski zastupnici trebaju idućeg tjedna odlučiti o imenima 11 članova novog Vijeća Hrvatske radiotelevizije. Premda je ministar kulture Antun Vujić, dok se zakon pripremao, tvrdio da će, za razliku od dosadašnjega, novo vijeće biti depolitizirano, ipak su se među 145 kandidata našli i članovi nekoliko stranaka: Darko Grivičić, Mišo Zoranić i Valentin Puževski iz HSS-a, Vinko Bajrović i Dušan Bilandžić, nekadašnja HDZ-ova ministrica prosvjete Nansi Ivanišević i saborska zastupnica iste stranke Ivana Sučec-Trakoštanac, kao i predsjednik Hrvatske pučke stranke Tomislav Merčep.
Popis obiluje i osobama koje formalno nisu članovi stranaka, ali su snažno politički angažirane, kao što su Vlaho Bogišić, Ivan Grubišić, Vesna Kanižaj, Ana Knežević, Ivan Zvonimir Čičak, Vice Vukov i Anja Šovagović-Despot.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika