Objavljeno u Nacionalu br. 460, 2004-09-07

Autor: Nacionalova redakcija

SUZE I BIJES

Kosor opet napala službenice

Poslije tromjesečne stanke, ministrica branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, ponovno je prošlog tjedna napala tajnicu zaposlenu u ministarstvu.Poslije tromjesečne stanke, ministrica branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, ponovno je prošlog tjedna napala tajnicu zaposlenu u ministarstvu.Poslije tromjesečne stanke, ministrica branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, ponovno je prošlog tjedna napala tajnicu zaposlenu u ministarstvu. Sve se dogodilo u ponedjeljak 30. kolovoza, sat vremena nakon dočeka rukometne reprezentacije na Trgu bana Jelačića na kojem je 50.000 sudionika bučno izviždalo potpredsjednicu Vlade, ne dopustivši joj da govori na bini.
Prema riječima svjedoka, Jadranku Kosor je reakcija okupljenih snažno potresla i u Ministarstvo je došla jako tužna. Na hodniku se mimoišla s tajnicom zaposlenom u jednom od ureda i učinilo joj se da ju ova nije pozdravila na propisani način. To ju je tako uzrujalo da je okupila djelatnike ministarstva i vičući zapovjedila kako je moraju pozdravljati s Dobar dan, gospođo ministrice, jer ona je ipak potpredsjednica hrvatske vlade.
Pozitivno je da tajnica, zbog koje su okupljeni zaposleni, nije degradirana, za razliku od bivših tajnica Jadranke Kosor, koje su premještene na lošije poslove jer se prilikom njena ulaska u ured nisu ustale i pozdravile ju onako kako ministrica misli da je ispravno.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika