Objavljeno u Nacionalu br. 470, 2004-11-15

Autor: Nacionalova redakcija

MEĐUNARODNI TRIJUMF

Severina na američkom porno-siteu

Erotske fotografije gole Severine Vučković i Milana Lučića objavljene su nedavno i na vrlo posjećenoj američkoj web stranici http://tgp.cablewhore.com/pfe02-severina.Erotske fotografije gole Severine Vučković i Milana Lučića objavljene su nedavno i na vrlo posjećenoj američkoj web stranici http://tgp.cablewhore.com/pfe02-severina.Erotske fotografije gole Severine Vučković i Milana Lučića objavljene su nedavno i na vrlo posjećenoj američkoj web stranici http://tgp.cablewhore.com/pfe02-severina. Time je hrvatska folk pjevačica sada dobila i međunarodni status.
Na stranici se također može pogledati i 11-minutna videosnimka njihova spolnog odnosa, koji je snimljen na brodu. Na početku kratkog popratnog teksta Severina je predstavljena kao najveća “religiozna i čedna pop zvijezda u Hrvatskoj”, koja je čak glumila i u kazalištu, zatim je objašnjena kronologija nastanka pornića, a u nastavku je detaljno opisan tok njihova spolnog odnosa, no nije naznačeno da cijeli slučaj ovih dana dobiva svoj epilog na sudu. Objavljena je i njezina fotografija snimljena u kazalištu, a može se otvoriti i prozor s njezinom kratkom biografijom. Uz malo truda može se doći i do stranice http://exposed.paparazzifilth.com na kojoj su, uz Severinine fotografije i videofilm, objavljeni erotski materijali ostalih američkih i svjetskih zvijezda poput Christine Aguilere, Pamele Andersom, Mimi Macpherson (mlađe sestra Elle), pa čak i tajvanske političarke Chu Me-feng.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika