Objavljeno u Nacionalu br. 473, 2004-12-07

Autor: Nacionalova redakcija

HOTELSKI MENADŽMENT

Novi direktori u The Regent Esplanadi

Rezidor SAS, kompanija koja upravlja zagrebačkim hotelom The Regent Esplanade, novim direktorom prodaje i marketinga imenovala je Roka Palmića, koji dolazi s iste pozicije u hotelima Sacher u Beču i Salzburgu.Rezidor SAS, kompanija koja upravlja zagrebačkim hotelom The Regent Esplanade, novim direktorom prodaje i marketinga imenovala je Roka Palmića, koji dolazi s iste pozicije u hotelima Sacher u Beču i Salzburgu.Rezidor SAS, kompanija koja upravlja zagrebačkim hotelom The Regent Esplanade, novim direktorom prodaje i marketinga imenovala je Roka Palmića, koji dolazi s iste pozicije u hotelima Sacher u Beču i Salzburgu. Bio je šef prodaje i marketinga u vrhunskim hotelima poput Marriotta, Austrian Trenda i Dorinta.
Istodobno je na poziciju direktora hrane i pića imenovan Albert Claeys, dosadašnji direktor kulinarske djelatnosti u hotelu The Splendor Kaoshiung u Tajvanu. Claeys ima dugogodišnje međunarodno iskustvo u vođenju kuhinja i odjela hrane i pića u vrhunskim hotelima, većinom u Aziji. Karijeru je započeo u Belgiji i Francuskoj, nastavio u hotelu Meridien u San Franciscu i Hong Kongu. Početkom 1990. imenovan je glavnim šefom kuhinje u hotelu Seoul Plaza u Seulu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika