Objavljeno u Nacionalu br. 478, 2005-01-11

Autor: Nacionalova redakcija

Atlantic grupa preuzela Hippov distribucijski biznis u Sloveniji

U 2005. očekuju 37,5 milijuna kuna prometa u Sloveniji

Atlantic grupa je 1. siječnja preuzela postojeći distribucijski biznis njemačke prehrambene kompanije Hipp na slovenskom tržištu. Tako je Atlanticova ljubljanska podružnica preuzela ekskluzivnu distribuciju i prodaju cjelokupnog Hippova proizvodnog asortimana, koji će uklopiti u distributivni portfelj vlastitih brandova iz Cedevitina i Nevina proizvodnog programa.

U Atlantic grupi ističu da su dotični posao osvojili u konkurenciji s drugim distributerima. Dodatni dokaz povjerenja obitelji Hipp u Atlantic jest činjenica da je svim djelatnicima slovenskog Hippa ponuđeno da prijeđu u Atlantic Trade Ljubljana.

Bogdan Slovnik, direktor Atlanticove slovenske kompanije, na osnovi ove transakcije u 2005. očekuje sveukupni promet od oko 37,5 milijuna kuna. “Nastojat ćemo u ovoj godini ostvariti još bolju suradnju s ključnim slovenskim partnerima, koji su u području distribucije prisutni i na tržištima bivše Jugoslavije. Planiramo širenje i na druge robne marke, te konstantno jačanje sustava distribucije svih brandova našeg distributivnog portfelja s naglaskom na jačanje distribucije Nevina proizvodnog asortimana”, kaže Slovnik.

Vezane vijesti

Atlantic Grupa i Agrokor prodali svoje udjele u RTL Hrvatska

Atlantic Grupa i Agrokor prodali svoje udjele u RTL Hrvatska

Agrokor i Atlantic Grupa objavili su kako su prodali svoje 13 postotne udjele u RTL Hrvatska većinskom vlasniku RTL Grupi. U obavjesti objavljenoj na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika