22.08.2005. / 11:40

Autor: Ante Pavić

PRIVATIZACIJA

I gradonačelnik Opatije pod istragom?

Večernji list se poziva na nagađanja upućenih krugova u slučaju Liburnia Rivieri Hoteli d.d. da su se vile i hoteli prodavali uskom krugu prijatelja i rodbine ljudi koji su odlučivali o transakcijama. U tom se kontekstu ispituje i uloga gradonačelnika Opatije Amira Muzura kao i uprave te Nadzornog odbora.  

Potpredsjednik Vlade Damir Polančec u izjavi za taj dnevni list najavljuje nove pregovore s SN i Dom Holdinzima već ovaj tjedan i tvrdi da su obje strane zainteresirane da pregovori počnu što prije. Vlada će pokušati vratiti Liburnia Hoteli Rivieri u svoje vlasništvo, a fondovima će na osnovi odluke o mirnom rješenju spora s PIF-ovima od 4. kolovoza 2004. godine ponuditidruge uvjete nagodbe. Na raspolaganju su druge dionice, novac ili obveznice. Polančec tvrdi sada da nije trebalo ići na poništavanje nagodbe koja je po njemu imala opravdan ekonomski i financijski učinak. Polančec nije htio govoriti o detaljima istrage o Liburniji.

Vezane vijesti

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Vlada: Uljanik kupuje brodogradilište 3. maj

Brodogradilište 3. maj iz Rijeke bit će privatizirano tako da će kroz dvije faze njegov vlasnik postati pulski Uljanik, najavio je na današnjoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika