01.09.2005. / 13:00

Autor: Andrej Arnerić

PRIJEVOZ I TRANSPORT

Dalmatinski prijevoznici blokirali ulaz u šibenski TLM

Dvadesetak šibenskih i splitskih prijevoznika blokiralo je u četvrtak svojim kamionima glavni ulaz u Tvornicu lakih metala (TLM) u Šibeniku, prosvjedujući zbog prodaje TLM-ova "Transporta" slovenskoj tvrtki "Viaktor Vektor"

Dvadesetak šibenskih i splitskih prijevoznika blokiralo je u četvrtak svojim kamionima glavni ulaz u Tvornicu lakih metala (TLM) u Šibeniku, prosvjedujući zbog prodaje TLM-ova "Transporta" slovenskoj tvrtki "Viaktor Vektor". Prijevoznici su blokirali desnu stranu prometnice iz smjera Šibenika prema TLM-u, zbog čega u tom dijelu grada policija regulira promet. Zoran Ćevid, predstavnik šibenskih prijevoznika izjavio je kako je do blokade došlo jer prijevoznici žele spriječiti bilo kakvu otpremu i dopremu robe u tvornicu s obzirom da Slovenci već dijele putne naloge, što znači da dalmatinski i hrvatski prijevoznici ostaju bez posla. Predsjednik strukovne grupacije cestovnih prijevoznika pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, Ivan Knezović, najavio je kako će hrvatski prijevoznici stupiti u ponedjeljak u generalni štrajk koji će značiti potpunu blokadu robnih tokova u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

HNS suspendirao Hajduk, Karlovac i Šibenik

HNS suspendirao Hajduk, Karlovac i Šibenik

Predsjednik Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza Tin Dolički donio je u srijedu odluku o suspenziji NK Karlovac, HNK Šibenik i HNK… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika