26.06.2002. / 00:00

Autor: Sandra Milković

ITALIJA

NAKON ĐUKANOVIĆA I MILOŠEVIĆ NA METI TALIJANSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA

NAKON ĐUKANOVIĆA I MILOŠEVIĆ NA METI TALIJANSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA

Nakon što je talijansko tužiteljstvo prije desetak dana najavilo sudski progon crnogorskog predsjednika Mile Đukanovića zbog krijumčarenja cigareta, čime su se potvrdila Nacionalova otkrića o balkanskoj duhanskoj mafiji, njihova istraga se po svemu sudeći proširuje i na bivšeg srbijanskog predsjednika Slobodana Miloševića.
Prema tvrdnjama srpskog dnevnog lista «Blic» postoje indicije da je Milošević, u periodu od 1998. do 2000. godine, također sudjelovao u međunarodnom lancu krijumčarenja cigareta.
Imajući u vidu način Miloševićeva vladanja, talijanski istražitelji vjeruju kako je bilo nemoguće organizirati krijumčarenje tako velikih razmjera bez njegovog znanja.
Iz izvora bliskih uredu talijanskog tužitelja pristigla je informacija o postojanju svjedoka čiji će iskazi dokazati ne samo umiješanost Miloševića u krijumčarenje cigareta, već i članova njegove obitelji.

Vezane vijesti

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je večeras, nakon neslužbenih informacija po kojima je on dobio najmanje glasova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika