28.06.2002. / 00:00

Autor: Norman Müller

HUOJ

Izabran novi (stari) predsjednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Održana izborna skupština u Hotelu Esplande

IZABRAN NOVI (STARI) PREDSJEDNIK HRVATSKE UDRUGE ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Zagreb: Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) održala je izbornu skupštinu u Hotelu Esplande u Zagrebu. Na skupštini su većinom glasova za članove Upravnog odbora udruge izabrani: Sandro Baričević (Coca-Cola), Marjan Jurleka (HT), Drenislav Žekić (Podravka), Amelija Tomašević (Hotel Esplanade), Dubravko Miholić (Hauska & Partner), Mihovil Bogoslav Matković (HEP), Krešimir Macan (HRT), Boris Hajoš (Ministarstvo za europske integracije), Meri Maretić (Splitsko-dalmatinska županija), Dražen Dretar (Grad Varaždin) i Branka Starčević Tesari (Požeško-slavonska županija).

Na sjednici Upravnog odbora za predsjednika HUOJ-a izabran je Sandro Baričević, a za dopredsjednike su izabrani Amelija Tomašević, Mihovil Bogoslav Matković, Dubravko Miholić i Drenislav Žekić.

U Nadzorni odbor imenovani su Ozren Kanceljak (Premisa) na mjesto predsjednika NO-a te Vlatka Škorić (HŽ) i Snježana Bartol Foschio (HGK).

HUOJ je udruga djelatnika u odnosima s javnošću s najdužom tradicijom i najvećim iskustvom u Hrvatskoj, a utemeljena je 1994. godine. Udruga je prva u Hrvatskoj pokrenula organiziranje djelatnika u odnosima s javnošću s ciljem unapređenja profesionalnih standarda struke i zaštite interesa samih djelatnika. “Ova skupština znači daljnji kvalitativni pomak u radu HUOJ-a te s velikom energijom i pojačanim timom ulazimo u sljedeće projekte. Očit je trend ubrzanog rasta PR-a kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Raditi u odnosima s javnošću i kod nas postaje sve poželjnije i popularnije zanimanje, a time naša udruga dobiva veći značaj kao i sve veći broj članova.” – rekao je nakon skupštine predsjednik Udruge Sandro Baričević.

HUOJ je od ove godine potpisao Sporazum o suradnji s najvećom svjetskom udrugom za odnose s javnošću IPRA, što donosi članovima HUOJ-a brojne pogodnosti. Na skupštini je najavljena i 3. hrvatska konferencija za odnose s javnošću koja će se održati na jesen uz sudjelovanje vodećih svjetskih i domaćih PR stručnjaka.

Dodatne informacije: Sandro Baričević, sbaricevic@eur.ko.com, GSM: 098 228 851

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika