03.03.2003. / 00:00

Autor: Mario Duspara

GOSPODARSTVO

PODRAVKA I HTZ POTPISALI UGOVOR O DUGOROČNOJ SURADNJI

Podravka i Hrvatska turistička zajednica potpisali su u ponedjeljak u Koprivnici ugovor o dugoročnoj suradnji. Temeljem sporazuma koji su potpisali predsjednik uprave Podravke Darko Marinac i direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, Podravka će kroz gastronomiju te svoje robne marke poput Vegete, sudjelovati u promotivnim aktivnostima HTZ-a na tržištima koja su joj strateški zanimljiva.
Prvu zajedničku akciju ostvarit će na sajmu turizma u Berlinu na kojem je Hrvatska zemlja partner. U Berlinu će, naime, 20 vrhunskih hrvatskih kuhara koje predvodi Podravkin gastro promotor Viljam Cvek, 7. ožujka pripremiti domjenak za 3.500 ljudi i tako promovirati hrvatsku gastro ponudu i Podravkine proizvoide.
Poravka i Hrvatska turistička zajednica, nakon sajma u Berlinu, suradnju će nastaviti na sajmovima u Varšavi, Pragu, Bratislavi, Budimpešti, Ljubljani i Pribaltiku.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika