Objavljeno u Nacionalu br. 538, 2006-03-06

Autor: Vedrana Rudan

ZLOĆE I POVRĆE

Penis croaticus

Možda bi neke djevice u četrdeset i devetoj rekle, zbog stalnog kontakta sa svojim sestrama razderanog djevičnjaka, da idealan penis mora biti dugačak između dvadeset i pet i trideset centimetara?

Vedrana RudanVedrana RudanNajviše na svijetu volim čitati u novinama što su dokazala najnovija istraživanja. Najnovija istraživanja su pokazala... Reći ću vam nešto, bitno je za ovu priču. Luda sam za čokoladom. To znaju svi koji me poznaju. Prije dva mjeseca prijatelj iz Nizozemske donio mi je sedam prašćića, moram biti precizna, bili su to pravi prasci, od čokolade. Evo, rekao je, večeras odlazim, sedam ćeš dana misliti na mene. Nisam mu priznala, na njega sam mislila samo te večeri. Dok su prasci i krmače klizili niz moje gladno grlo, osjećala sam se jezivo krivom. Čokolada deblja, izaziva alergije i osjećaj krivnje.

A onda sam odlučila dokazati sebi da se mogu kontrolirati. Kad sam prelomila? Nećak mi je slavio šesti rođendan. Zato je moj muž iz Metroa dovukao doma čokoladu dugačku metar. Klinac će se izbezumiti, rekao je. Otvorila sam kartonsku kutiju. Kako to da se tako velika čokolada nije slomila? U njoj nije bila čokolada u komadu nego nekoliko manjih kutija. Izvukla sam jednu. Iz nje su me gledala prekrasna, svijetlosmeđa stvorenjca. Njuškala sam, njuškala, njuškala, pa progutala prvo. Drugo. Treće. Sedmo. Četrdeset i peto... Otvorila sam drugu kutiju.

Ovaj sam put sreću u usta ubacivala bez njuškanja. Ne znam u koliko sam vremena pojela pola metra čokolade. Gadila sam se sama sebi. Ovisnice! Gaduro! Čokolada uništava ten! Deblja! Izaziva glavobolju! Depresiju! Uzmi svoj život u svoje ruke! Ne budi rob, ropkinjo! Vidite, ovoga mi se časa u ustima topi Lindt, dark, extra fine, 70% cocoa... Nisam slabo ljudsko biće u raljama čokolade, nisam recidivist, ne! Pratim najnovija istraživanja koja su prekjučer pokazala da čokolada liječi srce i depresiju, ne izaziva nikakvu alergiju, ne deblja, a ako se jede u nerazumnim količinama, čovjek gubi na težini... Da, treba pratiti rezultate najnovijih istraživanja, ona čovjeku otvaraju vidike, otkrivaju prave istine, neodgovorno je ne pratiti najnovija istraživanja i živjeti slijep pokraj zdravih očiju.

Sigurno niste čuli, najnovija istraživanja su pokazala da jako mali broj ljudi prati rezultate najnovijih istraživanja, studija "Seksualni stil žena u Hrvatskoj" otkrila je senzacionalnu istinu, ženama nije važna veličina penisa. Do tog otkrića od planetarne važnosti došao je ugledni hrvatski seksolog Aleksandar Štulhofer ispitujući Hrvatice u dobi od 18 do 49 godina. U studiji se naglašava da su anketari zaobilazili stanove u kojima žive hrvatske djevice stare između 18 i 49 godina. S pravom. Što znaju djevice o idealnoj duljini? Možda bi neke djevice u četrdeset i devetoj rekle, zbog stalnog kontakta sa svojim sestrama razderanog djevičnjaka, da idealan penis mora biti dugačak između dvadeset i pet i trideset centimetara? To bih rekla i ja iako bi dvadeset i sedam muškaraca moglo posvjedočiti da nisam djevica, preskočila sam one s kojima sam bila ali sam ostala djevica. Srećom, nisam bila doma kad su anketari hodali od vrata do vrata.

Dakle, već četrdeset i pet godina nisam djevica, ali ni osoba koja prati trendove. Hvala bogu, ima boga, ipak sam u svojoj šezdesetoj, samo zato jer pratim najnovija istraživanja, doznala nešto meni totalno novo. Idealni hrvatski penis je najvjerojatnije dugačak pet centimetara, a širok, ovo je najnovije istraživanje pokazalo da je širina mnogo važnija, tri centimetra. Još vam nešto moram reći, nisam liječnica koja liječi spolne bolesti, ali u svom sam se životu ipak nagledala kojekakve đokadi. Nikad, nikad, nikad nisam naletjela na mrcinu idealnih proporcija. Sve su to bili štapovi između sedamnaest i dvadeset i pet, neki debeli, neki malo tanji. I još sam u nešto slijepo vjerovala. Idealnog muškarca čini savršenim brdo love na računu pod broj jedan i dugačak, debeli komad među nogama, pod broj dva.

U ovoj se studiji lova uopće ne spominje, to me strašno začudilo, iako sve moje prijateljice tvrde da je muškarčev penis onoliko idealan koliko ti njegov vlasnik može kupiti torbica, stanova, cipela, parfema... Širina? Kakve veze ima širina sa seksom? Kome može biti važna širina a nebitne duljina? Ali, ako je znanstveno ispitivanje pokazalo da je Hrvaticama najvažnija širina... Nekako sam uznemirena. Iz ove smo studije saznali za čim su lude Hrvatice, ali, nije li problematika ipak malo preosjetljiva? Smijemo li u rezultate povjerovati na prvu loptu, mislim, onako naslijepo, bez saznanja kakvoga ima gospodin Štulhofer? Ovo vam govorim zato jer sam prije pet sekundi bila na internetu. Sponzor onog najnovijeg znanstvenog ispitivanja vezanog za čokoladu je multinacionalna kompanija koja proizvodi slatkiše?! Možemo li povjerovati u rezultate studije koji se toliko kose sa svim onim što sam ja, baveći se ovom problematikom četiri i pol desetljeća, čula, slušala, vidjela i ispitivala? Kunem vam se svim penisima koje sam u životu osjetila, napipala, dirala, gniječila, grabila, češkala, gladila, lickala...Nikad, nikad, nikad, nikad nisam čula da duljina nije bitna. Nikad! Nikad!

Isti gospodin, o Štulhoferu govorim, autor je studije "Seksualne teškoće Hrvata starih između 35 i 84 godine. To znanstveno ispitivanje pokazuje da svaki drugi Hrvat ima problema s erekcijom. Gospodin Štulhofer nije naveo pravi uzrok tegoba hrvatskih korisnika penisa iako se on sam nameće. Hrvati stari između 35 i 84 imaju strašnih problema s erekcijom zato što svi imaju velike, a Hrvatice su lude za majušnima. Volim znanstvena istraživanja, ali me ono o čokoladi tako razočaralo da sam skeptična i prema studiji "Seksualni stil žena u Hrvatskoj" i "Seksualne teškoće Hrvata". Što ako su rezultati ovakvi kakvi jesu jer autoru među nogama čuči maleni debeljko?

* kurac hrvatski

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika