17.03.2006. / 09:07

Autor: Ante Pavić

SPLIT

Izrađen fotorobot napadača na Bonačića

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je da su djelatnici splitske policije načinili foto robot, odnosno crtež jednog od mogućih napadača na trenera Hajduka Luku Bonačića. Crtež je proslijeđen svim policijskim upravama i medijima.
Nepoznati napadači pretukli su u srijedu navečer trenera Hajduka Luku Bonačića ispred njegovog stana u Splitu. Bonačića su, prema policijskim izvorima, napala dvojica mladića nakon povratka s prijateljske utakmice Hajduka i Šibenika, te ga pretukli bejzbol palicama. Hajdukov trener zbrinut je u KBC-u Split s potresom mozga i drugim ozljedama. Pretpostavlja se da bi napad na Bonačića mogao biti reakcija 'navijača' Hajduka na izjave trenera Hajduka koje je dao nakon subotnje utakmice sa Slaven Belupom, kada su se nezadovoljni pristalice splitskog kluba željeli obračunati s igračima, razočarani ishodom utakmice i prikazanom igrom. U dosadašnjoj kriminalističkoj obradi policija je obavila velik broj obavijesnih razgovora te je privedeno 15 osoba za koje se utvrđuje alibi.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika