24.03.2003. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

ALBAQUERQUE

MAJKA POZVALA BUSHA DA POMOGNE NJZINOM SINU

Majka jednog od vojnika, kojeg su Iračani zarobili tijekom borbi blizu grada Al Nassariyaha, pozvala je američkog predsjednika Georgea W. Busha da pomogne njezinom sinu. Anecita Hudson, čiji je 23-godišnji sin Joseph Hudson među pet zarobljenih Amerikanaca, vidjela je svojeg sina pripadnika 507. pomoćne divizije za održavanje, stacionirane u bazi Fort Bliss u Teksasu, kao iračkog zarobljenika na jednoj filipinskoj TV-mreži, na koju je pretplaćena u svojem domu u New Mexicu. Iračani su ga snimili, te tu snimku emitirali, ali je američke TV-mreže nisu prikazale. “Vidjela sam sina i počela plakati. Molim predsjednika Busha da učini nešto za mojeg sina. Ne želim da mu bude hladno, da bude gladan. Želim da se vrati kući živ.”
Hudson je po struci automehaničar, te je i u vojsci bio zadužen za popravak kamiona. Tijekom ispitivanja pred kamerom iračke televizije irački istražitelji su ga ispitali koga je on u Irak došao ubijati, a on je odgovorio da nije došao pucati ni na koga, nego je došao samo popravljati kamione.

Vezane vijesti

'Bush je kriv za sve'

'Bush je kriv za sve'

Oko dvije trećine Amerikanaca vjeruje da je bivši američki predsjednik George Bush odgovoran za loše stanje američke ekonomije dok nešto manji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika