12.04.2006. / 09:05

Autor: Miljenka Čogelja

Naomi istisnula Lindsay iz Vuittonove kampanje

Iako je Lindsay Lohan dobra prijateljica kreatora Marca Jacoba koji dizajnira za Louisa Vuittona, upućeni smatraju da joj je presudio epitet razuzdane party djevojke, što se kosi s njihovom politikom i to što je u Vuittonu smatraju previše 'američkom' za njihov svjetski brand.

Iako je zaštitno lice nove kampanje poznate modne kuće Luis Vuitton trebala postati mlada pjevačica i glumica Lindsay Lohan, šefovi te renoimirane francuske modne marke odlučili su je zamijeniti 'crnom panterom' Naomi Cambell. Iako je Lindsay Lohan dobra prijateljica kreatora Marca Jacoba koji dizajnira za Louisa Vuittona, upućeni smatraju da joj je presudio epitet razuzdane party djevojke, što se kosi s njihovom politikom i to što je u Vuittonu smatraju previše 'američkom' za njihov svjetski brand. Tako će nakon Jennifer Lopez, Ume Thurman i Gisele Bundchen novu kolekciju za jesen i zimu predstaviti crnoputa manekenka.

Fotogalerija

  • Naomi Campbell sigurno sretna zbog čestih promjena mišljenja Vuittonovih šefova
  • Svojim golišavim nastupima u posljednje vrijeme želi dokazati da više nije 'mala curica' pa joj na crvenom tepihu 'slučajno' ispadaju grudi iz haljine (klikni povećaj)
  • Izbor Lindsay Lohan za novu kampanju nakon niza filmskih zvijezda i poznatih manekenki ionako je bio pomalo zbunjujući

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika