12.05.2006. / 15:33

Autor: Ela Radić

Elle Macpherson: "Volim veseli seks!"

Australska manekenka Elle Macpherson, koja je na radost brojnih obožavatelja slobodna, izjavila je tijekom gostovanja u talk showu Barbare Walters da trenutno prakticira "veseo i slobodan seks"

Ne samo da je od prošle godine slobodna nego na radost brojnih obožavatelja vjeruje u spontan i veseo seks. Njeno je ime Elle Macpherson, a brojni su je obožavatelji tijekom njezine manekenske karijere prozvali "the Body" iliti "tijelo". Bivša je manekenka gostovala u talk showu Barbare Walters koja ju je otvoreno upitala: "I, ima li netko u tvom životu trenutno? Neki novi muškarac?" Nakon što je prošle godine prekinula vezu s Arpasom Bussonom, s kojim ima i dijete, Elle su povezivali s nogometašem Solom Campbellom i glumcem Colinom Farrellom, Elle je Barbari priznala: "U mom je životu trenutno jako puno ljudi", a na pitanje kako stoji sa seksualnim životom, odgovorila je: "Slušaj, trenutno sam slobodna tako da se sve što se tiče seksa događa spontano i veselo. To je seks kakvog volim!"

Fotogalerija

  • Zanosna Elle u večernjoj haljini
  • The Body se svojim tijelom voli igrati spontano i veselo
  • Obožavatelji su Elle prozvali 'the Body' ili 'tijelo'

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika