19.05.2006. / 12:05

Autor: Nacionalova redakcija

ISPRAVAK

Ana Sasso: Spremna sam se podvrgnuti testovima na droge

Ana Sasso – Franceschi, miss Jugoslavije ranih osamdesetih, demantirala je putem svojeg odvjetnika vijest objavljenu 18.travnja ove godine u rubrici EXTRA!ZONE na Internet stranici Nacionala, pod naslovom «Ana Sasso: Ovisna o opijatima?». U svojem demantiju navodi kako se o njoj i njezinim navodnim sklonostima pisalo na neprimjeren i neistinit način. Ana Sasso je u pismu izrazila spremnost podvrgnuti se testovima, kako bi dokazala da nikad ranije kao ni sada, nije konzumirala droge.

Ispravak informacije prenosimo u cjelosti:

«Dana 18. travnja 2006. godine na web siteu www.nacional.hr objavljen je članak Vaše novinarke Ele Radić pod naslovom «Ana Sasso: Ovisna o opijatima?», u kojem se na neprimjeren i neistinit način govori o meni, mojim navodnim sklonostima, konstruiranim problemima… Objavom članka o meni i mom navodnom «stilu života» nanesena je nepravda i šteta, kako meni, tako i mojoj cijeloj obitelji, zbog toga molim da se moj demanti objavi u cijelosti i sa ovim svojim osvrtom na cjelokupni uradak novinarke Ele Radić stojim sa svakim svojim ispravkom objavljenih navoda.

Nikada ranije nisam, niti kobnzumiram bilo kakve opijate na koje se aludira (droge). Spremna sam se podvrgnuti testovima kako bih dokazala svoju tvrdnju. Nisam pred ikakvim financijskim krahom, a još manje u kakvim nezavidnim novčanim situacijama, dapače, moja financisjka situacija prilično je stabilna.

Neprimjeran i sasvim proizvoljan komentar novinarke Ele Radić o mojim povremenim pojavljivanjima na modnim pistama. Te da su to blijedi odrazi bivše slave, demantiram u cijelosti uz odgovor da čak i da su točni njezni osobni zaključci, ja sam upravo za te poslove dobro plaćena. Radi se o poslovima koje ja osobno odaberem te radim pod svojim uvjetima. Zato su možda povremeni, ali dobro plaćeni. Na moju sreću još sam uvijek tražena pa nemam potrebu za učestalijim pojavljivanjem, tako da od svoje ranije ušteđevine te ovih povremenih poslova sasvim solidno živim, plaćam svoje račune, uredno i na vrijeme, što je sve svakom dobronamjernom novinaru vrlo lako i provjeriti. Dakako da konstrirane insinuacije koje su o tome objavljene nije bilo potrebno skrivati iza «riiječi mojih prijatelja», kada se potpuna i točna informacija mogla vrlo jednostavno dobiti od mene same, a što između ostalog i nalaže ne samo novinarska već i civilizacijska etika.

S poštovanjem,

Ana Sasso-Franceschi

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika