26.06.2006. / 10:18

Autor: Ana Kirin

Nicole Kidman, bivša supruga Toma Cruisea, udala se prošle subote za country pjevača Keitha Urbana. Vjenčanje se održalo u Australiji na imanju St. Patricks, a svečanoj ceremoniji su prisustvovale mnoge zvijezde kao glumci Hugh Jackman, i Russell Crowe, medijski mogul Rupert Murdoch, Naomi Watts i mnogi drugi.

Zvijezda Moulin Rougea u gotičku crkvu na litici stigla je u Rolls Royceu odjevena u dugu bijelu vjenčanicu s velom posutim ružama modne kuće Balenciaga. Do oltara ju je dopratio njezin otac Antony, ugledni psiholog iz Sydneya. U njenoj su pratnji bile i sestra Antonia kao kuma, nećakinja Lucia i Nicolina 13-godišnja posvojena kćerka iz braka s Tomom Cruiseom, Isabelle. Ceremoniju je pratio i njen 11-godišnji posvojeni sin Connor, također iz prvog braka.

Sretni par je u zajedničkom priopćenju zahvalio «svima u Australiji i izvan nje na toplim čestitkama koje su im uputili».

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika