21.07.2006. / 09:17

Autor: Hrvoje Perinić

RUSIJA

Miloševićevoj udovici i sinu rusko državljanstvo?

Ruski stručnjaci za emigraciju smatraju da je "priča o nekoliko četvornih metara stana dodijeljenih dadilji njenog unuka neuvjerljiva i koristi se za povremeno dizanje buke i političke prašine u Srbiji"

Supruga pokojnog Slobodana Miloševića, Mirjana Marković i njihov sin Marko Milošević, dobili su status izbjeglica u Rusiji, te se mogu slobodno kretati po toj zemlji bez straha od izručenja. Dokumente njim je izdala Migracijska služba Rusije i već sada imaju sve uvjete da zatraže, i najvjerojatnije dobiju, državljanstvo te zemlje, iako je za to inače potrebno tri godine, pišu "Večernje novosti". Nadležni organi u Moskvi ocijenili su da Mirjana Marković i Marko Milošević nisu počinili nikakve kriminalne radnje, a kako prenose srpske novine mišljenje ruskih stručnjaka za emigraciju "priča o nekoliko četvornih metara stana dodijeljenih dadilji njenog unuka je neuvjerljiva i koristi se za povremeno dizanje buke i političke prašine u Srbiji".

Vezane vijesti

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je večeras, nakon neslužbenih informacija po kojima je on dobio najmanje glasova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika