25.07.2006. / 13:01

Autor: Nacionalova redakcija

Tanja Dragović i Goran Ivanišević protiv zavjera

Nakon cjelodnevnog iščekivanja ljubavnog para Ivanišević - Dragović, Extrin fotograf snimio ih je kako se u subotnjim večernjim satima ukrcavaju na brod s namjerom da ujutro rano isplove na pučinu i otplove što dalje od znatiželjnih pogleda uzrokovanih novinskim napisima o navodnom prekidu veze.


Njima to, na žalost, nije ništa neobično jer im je veza, od samog početka, izložena očima javnosti bombastičan naslov "Tanja zbog Vidića ostavila Ivaniševića!" objavljen prošli tjedan u Slobodnoj Dalmaciji, posljednji je atak na njihovu privatnost koju oboje, već godinama, nastoje grčevito zaštititi.

"Ne bih davala komentare", smireno je izjavila Tanja Dragović u telefonskom razgovoru za Extru, napomenuvši kako 36-godišnjeg Borisa Vidića, predsjednika uprave City Expressa, zna već gotovo 18 godina. "Cijeli je slučaj i previše smiješan", nastavila je dalje Tanja te naglasila kako će njih troje zasebno podići privatnu tužbu za klevetu protiv spomenute novine. Ostatak priće pročitajte u tiskanom izdanju EXTRE!

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika