29.08.2006. / 14:40

Autor: Ante Pavić

GOSPODARSTVO

Poslovni forum: Ministarstvo širi neistine

Poslovni forum d.o.o. odgovorio je na priopćenje Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u kojemu je ta tvrtka prozvana da «navedenim oglasom web portal Poslovni forum iskoristio je za vlastitu promidžbu ime i projekte Ministarstva bez znanja i dopuštenja te doveo u zabludu hrvatske poduzetnike da za usluge navedene tvrtke dobivaju i bespovratne poticaje MINGORP-a». Poslovni forum d.o.o. u svojem je priopćenju naveo da objava Ministarstva sadrži neistinite i tendeciozne navode, te je takvim neistinitim navodima nanesena šteta Poslovnom forumu d.o.o. « Poslovni forum d.o.o. nije doveo u zabludu hrvatske poduzetnike, jer u Poslovnom forumu smatramo da su hrvatski poduzetnici intelegentne osobe, jer da nisu niti ne bi mogli voditi svoje tvrtke, te da su u stanju pročitati osim najavnog linka, kojeg Ministarstvo naziva oglasom, i ono što je iza linka, a to je cijeli naš prilog i također originalni dokument Ministarstva», navode iz Poslovnog foruma.

Ističe se da Poslovni forum d.o.o. nigdje na svojim web stranicma nije naveo da je posrednik. «Ministarstvo, bez očito da su s dužnom pažnjom proučili i ostalo, izvodi se neobičan zaključak nekog od nepotpisanog djelatnika Ministarstva da je Poslovni forum d.o.o. posrednik?», postavlja se pitanje u priopćenju.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika