04.09.2006. / 18:04

Autor: Ana Kirin

SPLIT

Španjolke prijavljene zbog golotinje

Nakon dojave građana da su vidjeli više žena u ljubavnom odnosu na plaži, policija je utvrdila da su se Španjolke "nage kupale u moru, pri čemu su se ljubile i dirale po cijelom tijelu, na što su ostali kupači negodovali"

Šest Španjolki u dobi od 27 do 32 godine prekršajno je prijavljeno nakon što su u nedjelju na splitskoj plaži Kašjuni, na kojoj su se kupale razodjevene, zatečene u ljubavnom odnosu, a privedena su i dvojica Splićana koji su ih fizički napali, javila je splitska policija. Policija je dojavu građana o tome da su na plaži na Marjanu vidjeli više žena u ljubavnom odnosu zaprimila oko 19 sati. "Utvrđeno je da su se, nakon što su oko 17.30 sati stigle na plažu, nage kupale u moru, pri čemu su se ljubile i dirale po cijelom tijelu, na što su ostali kupači negodovali", rekao je načelnik Ureda načelnika PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić. Španjolke su to ignorirale, a usto su na plažu i u more puštale i četiri psa koja su dovele sa sobom. Dvojica muškaraca, 63-godišnjak i 41-godišnjak iz Splita su dvije Španjolke zbog takvog ponašanja udarili u predjelu stražnjica i butina, a jednu su od njih i ošamarili, zbog čega je protiv muškaraca također podnesena prekršajna prijava. Španjolke će biti privedene prekršajnom sucu s prijavom zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana na javnom mjestu, za što je predviđena novčana ili zatvorska kazna do 30 dana, te zbog držanja životinja bez nadzora. Dvojica muškaraca prijavljena su zbog vrijeđanja građana ili narušavanja njihova mira na naročito drzak i nepristojan način, što se može kazniti novčano ili zatvorom do 30 dana.

Vezane vijesti

U Opatiji za Uskrs oko 4000 gostiju

U Opatiji za Uskrs oko 4000 gostiju

U Opatiji će tijekom uskrsnih blagdana, po procjenama turističkih djelatnika, boraviti oko 4000 gostiju te ostvariti 10.000 noćenja. Gostima Opatije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika