27.09.2006. / 13:00

Autor: Lucija Božić

HRT

Lažna dojava o bombi na HRT-u

Nepoznata osoba telefonom je jutros oko 9,30 sati javila da je u zgradi postavljena eksplozivna naprava

Hrvatska radiotelevizija jutros je dobila anonimnu telefonsku dojavu da je u zgradi na Prisavlju postavljena eksplozivna naprava, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja još uvijek pregledava zgradu, prenosi Hina.

''Nepoznata osoba telefonom je jutros oko 9,30 sati javila da je u zgradi postavljena eksplozivna naprava. U tijeku je protueksplozijski pregled i poduzete su sve uobičajene mjere za takve situacije," rekla glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.

Glasnogovornik HRT-a Janos Roemer, kazao je da je anonimna objava zaprimljena na centrali HRT-a, no o drugim pojedinostima nije želio govoriti. ''Za sve je nadležna policija koja istražuje ovaj slučaj'', kazao je. Neslužbeno se doznaje da je nepoznata osoba koja je dojavila da je postavljena bomba spominjala jučerašnju emisiju ''Kontraplan'' u kojoj su o međureligijskim odnosima govorili Adalbert Rebić, Ivo Goldstein i Šemso Tanković povodom nedavnog govora pape Benedikta XVI u Bavarskoj kada je citirao bizantskog cara iz 14. stoljeća koji je rekao da Muhamed nije donio ništa osim zajer je propagirao vjeru mačem.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika