17.10.2006. / 13:53

Autor: Martina Zeković

Vince Vaughn tuži tabloide

U izjavi koju je dala londonska odvjetnička tvrtka Schillings "hollywoodski glumac, poznat i kao partner Jennifer Aniston, podnio je tužbu protiv listova "The Sun", "Daily Mirror" i "The New York Post"

Vince Vauhn je objavio da je vjeran Jennifer Aniston te prijeti da će tužiti tabloide koji su objavljivali da je ljubio misterioznu plavušu s okončao vezu s Aniston. U izjavi koju je dala londonska odvjetnička tvrtka Schillings "hollywoodski glumac, poznat i kao partner Jennifer Aniston, podnio je tužbu protiv listova "The Sun", "Daily Mirror" i "The New York Post". Vaughn tuži listove da su objavili kako se navodno ljubio sa misterioznom plavušom tijekom jedne dobrotvorne priredbe u nedjelju u londonskom Old Vic kazalištu. Listovi su navodili da je varao Aniston s kojom je navodno prekinuo tjedan dana ranije. Prema izjavama njegovih odvjetnika, slučaj bi trebao 2007. doći pred londonski Visoki sud. Aniston je 11. listopada u televizijskom show-u Oprah Winfrey izjavila da njih dvoje nisu prekinuli ljubavnu vezu.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Eminem se rastao po drugi put

Reper Eminem i Kimberly Mathers rastali su se po drugi put nakon što su se nagodili za vrijeme saslušanja na sudu u Michiganu. Eminem i Kimberly su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika