15.11.2006. / 10:24

Autor: Lucija Božić

Renee Zellweger: brak je bio moja najveća pogreška

Glumica je zapanjila svoje obožavatelje i medije kada se udala za Kennya Chesneya na Karibima u svibnju 2005. nakon samo četiri mjeseca veze.

Renee Zellweger prvi puta javno progovorila o svom brakuRenee Zellweger prvi puta javno progovorila o svom brakuOskarovka Renee Zellweger je napokon progovorila o svom braku s country pjevačem Kennyem Chesneyem. Brak je trajao samo 128 dana. Renee Zellweger je okarakterizirala taj kratki brak kao najveću osobnu pogrešku.

Glumica je zapanjila svoje obožavatelje i medije kada se udala za Kennya Chesneya na Karibima u svibnju 2005. nakon samo četiri mjeseca veze. Renee Zellweger je podnijela zahtjev za poništenje braka nakon samo četiri mjeseca braka tvrdeći da je prijevara glavni razlog za poništenje braka. Poništenje je odobreno u listopadu 2005. Zellweger je prvi puta progovorila o svome braku za jedan britanski časopis:

''U to vrijeme sam prolazila fazu velikih promjena u mom životu. Htjela sam se malo odmoriti od glume i obaveze da stalno moram izgledati lijepo i dotjerano te putovanja i intervjui. Htjela sam se odmoriti. Udala sam se u tom razdoblju i taj brak mi je bio užasno važan i htjela sam da uspije. Ne bih htjela da itko pomisli da brak nisam shvatila ozbiljno. No nije išlo i jedino što sam mogla napraviti je prekinuti i krenuti dalje sa svojim životom,'' izjavila je Renee Zellweger.

Fotogalerija

  • Renee Zellweger prvi puta javno progovorila o svom braku
  • Brak je trajao samo 128 dana
  • Renee Zellweger je proslavila uloga Bridget Jones
  • Osvojila je Oskara za film Studen gora

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika