14.12.2006. / 15:37

Autor: Nacionalova redakcija

PRILOG

Nekretnine na kvadrat

Riječ je o svojevrsnom nastavku prvog CD-a s time da je usporedo s njime izašao i besplatni magazin "Nekretnine²", koji je tiskan u 15.000 primjeraka i koji se besplatno dijeli na frekventnim mjestima u svim većim hrvatskim gradovima

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha prvog specijaliziranog CD kataloga i vodiča "Nekretnine i interijeri", tjednik Nacional, u suradnji s partnerima Bujas i sin d.o.o i Pivot d.o.o, svojim je čitateljima 12 prosinca darovao drugi specijalizirani CD za područje nekretnina, interijera i graditeljstva "Nekretnine na²". Riječ je o svojevrsnom nastavku prvog CD-a s time da je usporedo s njime izašao i besplatni magazin "Nekretnine²", koji je tiskan u 15.000 primjeraka i koji se besplatno dijeli na frekventnim mjestima u svim većim hrvatskim gradovima.

Čitav projekt prati i web portal www.nekretnine2.com na kojem su prisutni svi klijenti koji se oglašavaju na CD-u. Hrvoje Bujas, direktor tvrtke Bujas i sin, napominje kako taj CD, ili bolje rečeno projekt "Nekretnine²", nudi tri stvari u jednom: interaktivni CD vodič za kupnju i opremanje doma, web portal na kojem će se klijenti moći oglašavati i do tri godine besplatno te vrhunski dizajnirani besplatni magazin. "CD 'Nekretnine²' je znatno poboljšan u odnosu na naš prvi CD 'Nekretnine i interijeri'. Napravili smo modeliranu interaktivnu kuću kroz koju korisnika vodi vlastiti virtualni vodič. On korisniku pomaže da za svoj dom odabere ono najbolje. Tako na primjer ako korisnik želi kupiti krevet, naredi vodiču da ode u spavaću sobu gdje mu on pokaže kakve vrste kreveta postoje, gdje ih se može kupiti, po kojoj cijeni i pod kojim uvjetima. Vodič odmah pokaže i ponudu kredita vodećih hrvatskih banaka te izračun mjesečne rate ako se kupac odluči za neki od kredita. Ako korisnik poželi vidjeti ponudu nekretnina, i tu će mu vodič pomoći.

Na CD-u su nalazi najveći izbor stanova, kuća, poslovnih prostora, apartmana i zemljišta. Novitet u odnosu na prošli CD je to što svaka nekretnina ima svoju navigacijsku kartu koja je linkana preko weba na satelitsku kartu, pa svatko može lako naći željenu nekretninu te vidjeti njeno kompletno okruženje. Velika novost na CD-u je i tražilica vas brzo vodii do željene nekretnine, usluge ili proizvoda a postoji i sustav moja košarica moj izbor u koji se mogu staviti sve nekretnine i proizvodi, dodatno ih pregledavati, a postoji i mogućnost ispisa", kazao je Bujas.

Vezane vijesti

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga...

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga Coninga

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo povuklo je u ime države tužbe protiv Varteksa i tvrtke Congame, članice Coning grupe, radi utvrđivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika