16.12.2006. / 09:49

Autor: Nacionalova redakcija

SLUČAJ 'SELOTEJP'

Ekshumacija žrtve slijedeći tjedan

Branimi Glavaš je svojem odvjetničkom timu, Draženu Matijeviću i Marku Dumančiću, najavio da bi im mogao otkazati punomoć jer nema rješenja da se prekine istraga

Istražni sudac Mario Kovač najavio je da će se sljedeći tjedan obaviti ekshumacija osobe povezane sa žrtvama u slučaju 'selotejp'. Ekshumacija će se obaviti na temelju iskaza jednog od svjedoka, no još uvijek se ne zna na kojem mjestu i o kojem svjedoku se radi. Slijedeći tjedan nastavit će se i druga istražna ročišta. Ovaj tjedan saslušano je u prosjeku šest do osam svjedoka svakog dana.

Branimi Glavaš svom je odvjetničkom timu, Draženu Matijeviću i Marku Dumančiću, najavio da bi im mogao otkazati punomoć jer nema rješenja da se prekine istraga, izjavio je odvjetnik Matijević, te dodao da razumije reakciju branjenika "u tako teškom psihofizičkom stanju jer je zahtjev sucu Kovaču uručen prije gotovo dva tjedna i on je rješenje po zakonu već bio obvezan donijeti".

Liječnički konzilij za skrb o Glavašu, izvijestio je da je Glavaš i dalje u "vrlo složenu psihičkom stanju", te da se liječenje nastavlja u jedinici intenzivnog liječenja osječkog KB-a. Glavaš i dalje odbija uzimati hranu, lijekove i obavljati pretrage, no nakon rada s psihijatrom Glavaš je pristao uzimati vodu što Konzilij smatra pozitivnim pomakom.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika