11.01.2007. / 11:45

Autor: Ana Kirin

INDONEZIJA

Pronađen rep nestalog zrakoplova

Policija je priopćila da je u istom području pronađeno žensko tijelo kako pluta na površini mora

Dio repa indonezijskog zrakoplova, koji je prije deset dana nestao sa 102 putnika i člana posade, pronađen je u moru kod otoka Sulawesija, rekao je u četvrtak 11. siječnja zapovjednik zračne baze u glavnom gradu južnog Sulawesija Makassaru Eddy Suyanto, koordinator potrage za nestalim zrakoplovom. "Jutros mogu priopćiti da je pronađen dio Adam Aira. Pronađen je desni repni stabilizator s registarskim brojem 65C25746-76. Taj predmet je pronašao jedan ribar kod Pare Parea", rekao je Eddy Suyanto. "Taj predmet ima isti broj kao što je navedeno u Boeingovom katalogu", dodao je pokazujući novinarima lakše oštećeni stabilizator pronađen u srijedu.

Policija je pak priopćila da je u istom području pronađeno žensko tijelo kako pluta na površini mora."Imala je kratku crnu kosu i tipičnu azijsku tamnu kožu", rekao je policijski dužnosnik telefonom iz Pare Parea, obalnog gradića koji se nalazi 100 km sjeverno od Makassara. Truplo zasad nije identificirano i nema nikakve potvrde da je riječ o putnici nestalog zrakoplova Adam Aira.

Pare Pare se nalazi oko 150 km južno od Mamujua na zapadu Sulawesija, na koji se fokusirala potraga od ponedjeljka kad je tamo indonezijski brod duboko na dnu mora detektirao veliki metalni predmet.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika