16.01.2007. / 18:24

Autor: Ana Kirin

ZAGREB

Na Medvednici podmetnuta četiri požara

U zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi pretpostavljaju kako je požar podmetnut, poput mnogih koji su u posljednje vrijeme izazvani na dijelu Medvednice zvanom Vukov krš

U utorak 16. siječnja oko 16 sati na Medvednici je na četiri mjesta izbio požar trave i niskog raslinja, a vatrogasci pretpostavljaju da je požar podmetnuo piroman koji u posljednje vrijeme učestalo pali po Zagrebačkoj gori. Na požarišta su stigla tri dobrovoljna vatrogasna društva i jedna ekipa zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe. Izvještaja o mogućoj materijalnoj šteti, kao ni o veličini područja koje je zahvatio požar zasad nema.

U zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi pretpostavljaju kako je požar podmetnut, poput mnogih koji su u posljednje vrijeme izazvani na dijelu Medvednice zvanom Vukov krš. Ondje je, prema pisanju medija, u posljednjih godinu dana podmetnuto tridesetak požara, a vatrogasci pretpostavljaju da je za sve odgovorna ista osoba.

Mediji su ranije objavili da su vatrogasci, nakon što je na Sljemenu zaredao niz podmetnutih požara, uveli i noćne ophodnje, dok policija sumnja na beskućnika duge sijede brade koji često prenoći u šumi.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika