14.02.2007. / 13:57

Autor: Ana Kirin

IRAN

U terorističkom napadu poginulo 18 ljudi

Najmanje 18 ljudi poginulo je u srijedu u eksploziji bombe u Zahedanu na sjeveroistoku Irana, javila je novinska agencija ISNA. Bomba je bila podmetnuta u automobilu, a eksplodirala je u ranim jutarnjim satima na ulici prilikom prolaska autobusa paravojne Revolucionarne garde. Još nije poznato jesu li žrtve pripadnici Revolucionarne garde ili obični civili. Glasnogovornik gardista rekao je za ISNA-u da je jedan sumnjivac već uhićen, a druge pojedinosti nisu poznate.

Prema agenciji Fars, koja se poziva na izjave očevidaca, automobil se zaustavio ispred autobusa pod izlikom da ima problema s motorom. Četvorica muškaraca tada su izišla iz automobila i netom prije eksplozije bombe pobjegli s mjesta događaja motorima koji su ih ondje čekali.

Budući da je Zahedan, koji se nalazi nedaleko od granice s Afganistanom i Pakistanom, središte krijumčarenja droge, Fars navodi da bi u bombaški napad mogli biti upleteni krijumčari droge.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika