16.02.2007. / 12:35

Autor: Ana Kirin

AUSTRALIJA

Pijani Australac golim rukama uhvatio morskog psa

"Pomislio sam, votka radi čuda", kazao je Phillip Kerkhof i dodao kako nikome ne preporuča da pokuša ponoviti njegovo "junačko djelo"

Australac Phillip Kerkhof koji je golim rukama uhvatio 1,3 metra dugačkog morskog psa priznao je medijima da ga je na taj pothvat "ohrabrila" votka. Kerkhof je pecao s mola u Louth Bayu, gradu 1.400 kilometra zapadno od Sydneya, kada je u plićaku spazio morskog psa, piše Australian Broadcasting Corp. u petak. "Prišuljao sam mu se i zgrabio ga", rekao je Kerkhof novinarima. Morski pas se pokušao okrenuti i ugristi ribiča, ali osim rupe u trapericama Kerkhof se izvukao neozlijeđen.

"Pomislio sam, votka radi čuda", kazao je Kerkhof i dodao kako nikome ne preporuča da pokuša ponoviti njegovo "junačko djelo". "Kada sam se otrijeznio i promislio o tome rekao sam si - to je bilo pomalo idiotski", izjavio je australski ribič.

Morski psi su u australskim vodama uobičajena pojava, a godišnje se zabilježi prosječno 15 napada na ljude, pri čemu barem jedna osoba pogine.

Vezane vijesti

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

NATO 'protiv' strane intervencije u Siriji

Strana vojna intervencija u Siriji nije "dobar put", ocijenio je u srijedu glavni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen, nekoliko sati pošto je visoki… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika