17.02.2007. / 14:10

Autor: Stjepan Marković

SLUČAJ GLAVAŠ

Nastavljaju se istrage protiv Glavaša

Istraga protiv Branimira Glavaša u slučaju "garaža" pred Županijskim sudom i Zagrebu nastavlja se u ponedjeljak. Istraga koja je bila prekinuta u prosincu prošle godine zbog zdravstvenog stanja u kojem se nalazio Glavaš. Glavaš se nije još potpuno oporavio te neće prisustvovati raspravama što mu je preporučio liječnik.
U slučaju "garaža" istražuju se ubojstva i mučenja civila srpske nacionalnosti u garaži osječkog Sekretarijata za narodnu obranu 1991. godine.
Prvi svjedok u nastavku saslušanja bi trebao biti Gordan Čačić načelnik Vojno sigurnosno-obavještajne agencije. Glavašev odvjetnik Ante Madunić izjavio je da nikakvih izmjena u vezi obrane neće biti te da su na redu svjedoci obrane kojih ima dvadesetak.
U srijedu je na Županijskom sudu u Osijeku nastavljena istraga i za slučaj "selotejp" koji Glavaša tereti za ubojstva civila srpske nacionalnosti na obali Drave u Osijeku 1991. godine

Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika