21.02.2007. / 09:50

Autor: Ana Kirin

HRVATSKA

Merčep doživio moždani udar

Tomislav Merčep, predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, član Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja i ratni zapovjednik kriznog stožera u Vukovaru, prošlog je vikenda doživio moždani udar. Tijekom vikenda Merčepu je pozlilo te mu je u hitnoj službi KBC-a Rebro dijagnosticiran moždani udar. U KBC-u su Nacionalu potvrdili informaciju da je Merčep hospitaliziran na odjelu neurologije. Stanje mu je sada stabilno i pri svijesti je.

Članovi njegove udruge kažu da mu je stanje “ozbiljno, ali stabilno”. Merčep je navodno od njih zatražio da njegovu bolest skrivaju od medija i da ne daju informacije o njegovu zdravstvenu stanju.

Zbog navodnih zločina u Vukovaru i Pakračkoj poljani, Merčepa trenutno istražuje Državno odvjetništvo, a dokumenti koji ga terete stigli su iz Haaga. Krajem prošle godine i američka obavještajna agencija CIA objavila je inkriminirajuće informacije o Merčepu.

Vezane vijesti

'U slučaj Pakračke poljane umiješan politički vrh'

'U slučaj Pakračke poljane umiješan politički vrh'

Svjedokinja Đurđica Ilić izjavila je danas na suđenju Tomislavu Merčepu da je tragajući za nestalim nevjenčanim suprugom, srpskim civilom Milanom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika