21.02.2007. / 11:08

Autor: Stjepan Marković

MUNCHEN

Račan ne želi da ga Sanader posjeti u bolnici

Do sada ga nije posjetio nitko od prijatelja, pa čak ni vlastita sestra, te se nada kako će njegovu želju da mu omoguće mir za vrijeme oporavka poštivati i ostali.

SDP poručio premijeru Ivi Sanaderu da ne dolazi u posjetu Ivici Račanu u Munchen jer je on trenutno ne želi primati posjetitelje, javlja Slobodna Dalmacija. Sanader je namjeravao posjetiti Račana nakon što u četvrtak s bavarskim premijerom Edmundom Stoiberom otvori Turistički sajam u Münchenu, kojemu je Hrvatska zemlja partner. Posjet nije trebao biti protokolaran, te je prema planu iz ureda premijera zamišljen kao kolegijalna gesta.

SDP-ovci su izjavili da je Račan još uoči operacije izjavio da ne želi primati posjete, osim one članova najuže obitelji i dvoje hrvatskih liječnika koji od početka prate njegovo liječenje. Također navode da nisu primili nikakav službeni zahtjev za posjetom kao ni članovi Račanove obitelji. SDP-ovci vjeruju da je motiv posjete prikupljanje političkih poena jer je nakon dijagnosticiranja bolesti i operacije Račanu popularnost porasla.

Račan se dobro oporavlja nakon operacije, no prema vlastitim riječima potreban mu je mir. Do sada ga nije posjetio nitko od prijatelja, pa čak ni vlastita sestra, te se nada kako će ovu njegovu želju i drugi poštivati.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika