27.02.2007. / 13:02

Autor: Nina Tomljanović

HRVATSKA

Moguće partnerstvo Dukata i Lactalisa

U obavijesti prehrambena industrija Dukat navodi da je Luka Rajić u utorak, 27.veljače izvijestio Dukat da razmatra mogućnost strateškog partnerstva s francuskim Lactalisom

Luka Raić, najveći dioničar Dukata razmatra mogućnost strateškog partnerstva s grupom Lactalis. Riječ je o jednoj od vodećih svjetskih mljekarskih grupacija, koja će 1. ožujka započeti i dubinsko snimanje Dukata. Informaciju je objavila Zagrebačka burza.

Lactalis je obiteljska kompanija s planiranom prodajom u 2007. godini u iznosu od 9 milijardi eura.

U obavijesti prehrambena industrija Dukat navodi da je Luka Rajić u utorak, 27.veljače izvijestio Dukat da razmatra mogućnost strateškog partnerstva s francuskim Lactalisom.

"Menadžment Dukata pozdravlja tu vijest kao dokaz povjerenja Lactalisa, vodeće svjetske grupacije, u Dukat, njegove brandove (Dukat i Sirela), menadžment i zaposlenike", navodi se u obavijesti. "Slijedom toga, Dukat je Lactalisu odobrio ekskluzivno pravo provođenja dubinskog snimanja poslovanja koje će otpočeti 1. ožujka 2007. godine.

Vezane vijesti

'Dukat ucjenjuje svoje kooperante'

'Dukat ucjenjuje svoje kooperante'

Hrvatski savez udruga proizvođača mlijeka smatra da je menadžment Dukata nalogom da cisterne ne uzimaju mlijeko ucjenjivao kooperante kako bi iznudio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika