23.03.2007. / 10:59

Autor: Stjepan Marković

KRIKET

Pakistanski izbornik zadavljen

Policija u Jamajci potvrdila je da je Bob Woolmer, izbornik pakistanske kriket reprezentacije ubijen nakon šokantnog poraza od Irske. Woolmera su u nedjelju mrtvog u njegovoj sobi našli zaposlenici hotela Pegasus u Kingstonu nakon poraza, te su počele sumnje da nije umro prirodnom smrću. Autopsijom je utvrđeno da je zadavljen rukama. "Nakon što su utvrđene ove činjenice smrt gospodina Woolmeera tretiramo kao ubojstvo", rekao je na konferenciji za novinare Lucius Thomas, načelnik policije u Jamajci. Policijska istraga nije pronašla nikakve znakove nasilnog ulaska u njegovu sobu, te se sada analiziraju snimke nadzornih kamera hotela.

Sumnja se da bi moglo biti više počinitelja, te su pozvali počinitelje da se sami predaju.

Za sada nitko nije uhićen niti je policija navela motive njegovog ubojstva. No, u medijima su se počele širiti priče da iza njegovog ubojstva stoje kladioničari i organizirani kriminal. Jamajkanska policija je ispitala članove pakistanske kriket reprezentacije. Prema planu oni su zbog ispadanja iz natjecanja trebali napustiti Jamajku u subotu, no zbog istrage to možda ne učine.

Ispadanje Pakistana, još uvijek aktualnog prvaka, iz natjecanja od outsidera Irske bilo je veliko iznenađenje. Mnogi u Pakistanu u kojemu je kriket nacionalni sport optužili su 58-godišnjeg Woolmera zbog toga.

Vezane vijesti

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika