02.04.2007. / 16:36

Autor: Stjepan Marković

SAMOBOR

Izgorjela dva automobila Mirka Batarela

U Samoboru u 2 i 40 na posjedu zagrebačkog odvjetnika Mirka Batarela izgorjela dva automobila, BMW X5 i Golf 5 i drvena nadstrešnica. Uzroci požara za sada su nepoznati, no Batareli tvrdi da je najvjerojatniji uzrok loše instalacije BMW-a s kojim su i ranije imali problema. Požar su primjetili susjedi koji su pozvali policiji i vatrogasce. Policija je provela istragu no nisu htjeli iznijeti detalje nego su samo rekli da je požar započeo u stražnjem dijelu BMW-a s kojega se proširio na Golf te na nadstrešnicu. BMW je vlasništvo poduzeća Batarelove kćeri Signumšped. Ona se jučer vratila s putovanja iz Zadra oko 16 sati te je s automobilom sve bilo u najboljem redu. Golf je pripadao Batarelijevoj supruzi i bio je star tri mjeseca. Batorelijev Mercedes E 270 koji se nalazio u garaži nije oštećen.
Batoreli tvrdi da nije u nikakvim mutnim poslovima te da su svi automobili osigurani.

Batarelo je inače postao poznat 2003. godine kad je, nakon što je USKOK prisluškivao njegove telefonske razgovore sa zagrebačkim županijskim državnim odvjetnikom Krunoslavom Canjugom. Canjuga i Batarelo su razgovarali o podmićivanju u zamjenu za manje kazne u slučaju šverca ogromne količine kave. U tom je slučaju Batarelo bio branitelj jednog od optuženih. Zbor afere Canjug aje podnio ostavku.

Vezane vijesti

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Dio čitatelja sigurno se sjeća putovanja na more po ljetnim vrućinama u već kultnim Renault „četvorkama“. Klima uređaja nije bilo, a u auto se jedva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika