12.04.2007. / 13:43

Autor: Melisa Skender

Extra zona

'Kućanica' Marcia Cross prvi put sa kćerima

'Kućanica' Marcia Cross slikala se sa svojim sedam tjedana starim blizankama Eden i Savannah za novi broj časopisa People gdje je otkrila kako uživa u majčinstvu, osobito stoga što je vjerovala kako je priliku da rodi odavno propustila.

«Nisam vjerovala da ću ikada postati članom tog kluba», rekla je za magazin glumica koja je rodila u 44. godini, osam mjeseci nakon što se u lipnju 2006. udala za 48-godišnjeg brokera Toma Mahoneyja. Tjedan dana nakon vjenčanja, umjesto na medeni mjesec, par je odlučio otići na umjetnu oplodnju. Premda nisu bili sigurni hoće li moći imati djece, pokušaj je uspio od prve. Marcia Cross nije imala nikakvih komplikacija u trudnoći, no zbog predostrožnosti je mirovala od siječnja ove godine. No, kako joj je ležanje u krevetu bilo dosadno zamolila je producente «Kućanica» da joj izađu u susret i pojedine scene serije snimaju kod nje doma. Zbog toga je spavaća soba bračnoga para potpuno preuređena kako bi izgledala poput spavaće sobe pedantne 'kućanice' Bree.

«Uživam u majčinstvu, a moj se život trenutno vrti oko hranjenja, podrigivanja i mijenjanja pelena. Sumnjam da ću ponovno rađati jer i ovo je ravno čudu, ali sada razumijem žene koje se na to odlučuju više puta».

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika