17.04.2007. / 09:03

Autor: Nina Tomljanović

MAĐARSKA

5.000 zečeva blokiralo autocestu

"Zečevi su se vrlo dobro snašli na nenadanoj slobodi. Nikamo ne bježe, jer im, čini se, odgovara da sjede u blizini autoceste, grickaju travu i uživaju u proljetnom suncu", kazala je Galik

U ponedjeljak, 16. travnja rano ujutro, zatvorena je najprometnija cesta u Mađarskoj koja povezuje Budimpeštu s Bečom, zbog sudara kamiona s 5.000 zečeva. Sasvim neočekivano našli su se na slobodi, te se razbježali po cesti i okolnim livadama.

Viktoria Galik, glasnogovornica prometne policije kazala je da se nesreća dogodila na 40. kilometru zapadno od Budimpešte te da bi autocesta M1 mogla biti zatvorena nekoliko sati, dok policija i vatrogasci ne pohvataju sve zečeve i smjeste ih u zamjensko vozilo koje je poslala tvrtka.

Vozači su također upozoreni da tim dijelom autoceste voze sporije jer bi zečevi mogli iskočiti pred njihova vozila u bilo kojem trenutku. "Zečevi su se vrlo dobro snašli na nenadanoj slobodi. Nikamo ne bježe, jer im, čini se, odgovara da sjede u blizini autoceste, grickaju travu i uživaju u proljetnom suncu", kazala je Galik.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika